Favoriete drogisterijen en parfumerieën

Etos mascarareview 17

Etos, DA, Kruidvat, Douglas, ICI Paris XL, The Body Shop en ga zo maar door: we beschikken in Nederland over lekker veel drogisterijen en parfumerieën. Hoewel elke drogisterij of parfumerie ongeveer hetzelfde verkoopt, heb ik mijn vaste ketens voor bepaalde producten. Ik koop mijn mascara bijvoorbeeld het liefste bij Kruidvat en mijn reinigingsdoekjes bij Etos. Ook mijn parfum koop ik graag bij dezelfde keten. Lees meer!

♥ Mascara koop ik het liefste bij Kruidvat. Want daar zitten alle mascara’s in een doosje verpakt. Bij Etos snoeren ze de mascara hulzen graag dicht met plakband. Da’s veilig natuurlijk, maar zie dat er maar eens af te krijgen! Om maar niet te spreken van plakresten. Ik koop mijn mascara dus als het kan graag bij Kruidvat.

Make-up reinigingsdoekjes koop ik dan weer het liefste bij Etos. Dat komt omdat ik de doekjes van het huismerk van Etos erg fijn vind. Ik heb wel eens doekjes van Nivea geprobeerd, maar daar gingen mijn ogen van prikken. En met de doekjes van Etos heb ik nergens last van.

DSC_1239

Parfum koop ik waar ik zin in heb. En waar ze mijn favoriete geur verkopen. Mijn grote favoriet is The One van Dolce & Gabbana, en die verkopen ze bijvoorbeeld niet overal. Daarom koop ik The One bij Douglas of Ici Paris XL – net waar hij op dat moment het goedkoopste is. Daar ben ik dan ook weer eerlijk in 😉

♥ Oogpotlood haal ik altijd bij Kruidvat. Omdat mijn favoriete oogpotlood van Essence is. Het is mijn favoriete oogpotlood: werkt fijn, blijft lang zitten en lekker goedkoop. Ook mijn favoriete gezichtspoeder is van Essence en haal ik dus bij Kruidvat.

DSC_0255

♥ Mijn fijnste blush kocht ik jaren geleden bij The Body Shop. Het is een fijne roze blush met high lighter erin verwerkt, ideaal voor een blos op de wangen en een glansje op de jukbeenderen. Ik koop soms tussendoor bij de drogist een blush van een ander merk, maar die van The Body Shop blijft mijn favoriet. Als mijn huidige blush op is, koop ik gelijk weer een nieuwe bij TBS.

Heb jij ook zo je adresjes voor je favoriete (beauty) producten?

Follow on Bloglovin

9 Comments on Favoriete drogisterijen en parfumerieën

 1. Ysanne
  October 26, 2015 at 10:05 (5 years ago)

  Mooie blush idd! Ik vergeet altijd dat de Body Shop ook make-up verkoopt, moet er echt een kijkje gaan nemen binnenkort.
  Ysanne plaatste onlangs… LEESVOER | EXIT – MICHIEL STROINKMy Profile

  Reply
  • Suzanne
   October 26, 2015 at 19:48 (5 years ago)

   Ja, moet je zeker doen! Hele mooie producten hebben ze 🙂

   Reply
 2. Jeapiebel
  October 26, 2015 at 16:33 (5 years ago)

  Dat je bepaalde producten bij een bepaalde winkel koopt dat is grappig. Ik koop ze overal, het maakt me niet echt uit hoe de winkel heet. Lief zelfs in een onbekende winkel.

  Reply
  • Suzanne
   October 26, 2015 at 19:48 (5 years ago)

   Handig dat je dat kan! Ik ben echt fan van bepaalde merken die ze bijvoorbeeld alleen bij Kruidvat of Etos verkopen.

   Reply
 3. Marjolein
  October 26, 2015 at 21:32 (5 years ago)

  Koop eigenlijk nooit iets bij de Kruidvat; vind de rijen er altijd zo lang! (Tot zover mijn diep beargumenteerde visie op de zaken, haha). Die doekjes van de Etos vind ik ook fijn!
  Marjolein plaatste onlangs… Normale dierenMy Profile

  Reply
  • Suzanne
   October 26, 2015 at 22:01 (5 years ago)

   Haha, je hebt wel gelijk hoor!

   Reply
 4. Vlijtig Liesje
  October 27, 2015 at 10:53 (5 years ago)

  Ik kom denk ik het meest bij de Kruidvat. Want daar hebben ze ook altijd van die leuke andere dingen. De Etos winkels vind ik dan weer rustiger ogen.
  Vlijtig Liesje plaatste onlangs… Rijst: waar kun je uit kiezen?My Profile

  Reply
 5. Stylish Mom
  October 27, 2015 at 20:38 (5 years ago)

  Leuk om te lezen! Ik koop overal haha. Maar vind Kruidvat erg fijn, vooral nu ze ook thuisbezorgen; ideaal!

  Reply
  • Suzanne
   October 27, 2015 at 20:57 (5 years ago)

   Ik heb nog niks online besteld bij Kruidvat, ik vind dat de website zo overweldigend vol staat… Dat ik nog even moed moet verzamelen om daar te shoppen 😉

   Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge