Categorieën Beauty

Glanzende look met Catrice

Pasgeleden kocht ik het Absolute Nude Eyeshadow Palette van Catrice. Vandaag heb ik daar een glanzende, zomerse look mee gemaakt! Ik speelde ook met een bronzer van Hema, een blush van The Body Shop en een mineralize skinfinish van M.A.C.

Basis

Ik ben eerst begonnen met de basisproducten: dagcrème van Nivea, foundation en concealer van Max Factor en mijn wenkbrauwen heb ik bijgekleurd met wenkbrauwpoeder van DA.

Oogschaduw

Na de basis verder met de ogen! Ik heb eerst een oogschaduwbasis van Essence aangebracht, zodat de oogschaduw goed zou blijven zitten. Uit het Nude palette van Catrice heb ik drie kleurtjes gebruikt: een hele lichte (meest links in het doosje), een middeldonkere keur en een donkere kleur.

De lichte kleuren heb ik tegen mijn neus aan aangebracht en de donkerdere kleuren richting de buitenkant van mijn oogleden en onder mijn onderste wimperrand. Ik heb ook nog een lichte kleur onder mijn wenkbrauwen aangebracht en in mijn ooghoek, voor een oplichtend effect. Boven mijn wimpers heb ik een oogpotlood van Essence aangebracht en ik omlijstte mijn ogen met mijn favoriete mascara van Max Factor.

De finish

Op mijn wangen heb ik bronzer van Hema gebruikt, en blush van The Body Shop. Om de boel nog even extra te laten shinen, maakte ik dit af met een prachtige kleur van M.A.C. Op de foto hierboven, die met de flitser aan is gemaakt, zie je goed hoe alle kleurtjes stralen.

De hele look. Girly, roze. Mijn ogen zijn subtiel, maar toch fris opgemaakt. Dat hele felle/glitter/party-ish-achtige past niet zo bij mij. Dit is goed zo! Ik heb mijn lippen bewust niet ingekleurd. De look is de hele dag blijven zitten, met dank aan de Essence oogschaduwbasis! Fijne woensdag!

Suzanne

Delen
Geplaatst door
Suzanne

Nieuw

DIY: Zeegrasmand met naam

Op internet zag ik laatst het concept 'zeegrasmand met naam' voorbij komen en ik was…

4 years ago

Wereldkaart | De wereld rond met je baby

Mijn Mini Me is ondertussen al één jaar oud! En ze is weg van dieren.…

6 years ago

Pioenrozen in een vaas zetten

Het is weer het seizoen van de pioenroos! Hij bloeit zo rond mei en juni.…

6 years ago

Bambino | Babysokjes die echt blijven zitten!

Een baby beweegt en dan is de kans groot dat zijn sokken onderweg uitvliegen. Superleuk…

6 years ago

Naamstruggles: Suzanne

Hoi, ik ben Suzanne. Da's Frans voor 'Lelie'. Een normale naam, zou je zeggen. Ware…

7 years ago

Mijn ervaring met wimperextensions en wimperpermanent

Ik zat al een tijdje te fantaseren over hoe geweldig het zou zijn als ik…

7 years ago