IMG_9984

Ik stond laatst in Kruidvat bij het schap van Catrice te kijken en ik vond dat ik dit palette mee moest nemen. Het Absolute Nude Eyeshadow Palette bevat veel mooie kleurtjes en het doosje waar ze in zitten heeft een handig formaat. Kijk je mee?

IMG_9987

De naam van dit palette zegt al precies wat je van dit palette kunt verwachten: de kleurtjes zijn vrij bescheiden om een mooie, neutrale ooglook mee te maken. Ik draag niet zo vaak oogschaduw, maar als ik dat wel doe dan grijp ik meestal naar de bruintinten of tinten die niet zo opvallend zijn.

IMG_9988

In dit palette van Catrice zitten zes kleurtjes, variërend van heel licht naar heel donker. De lichtste kleur kun je mooi gebruiken als een highlighter. Met de donkere kleuren kun je de look iets aanzetten of nog iets zwaarder maken.

IMG_9985

Voor de mensen die twijfelen over welke kleur waar voor is, heeft Catrice op de achterkant van het doosje een korte instructie gezet: Get the nude look. 1. Use the applicator to sweep one of the lighter shades on the complete lid to brow. 2. Apply one of the medium shades to the upper eyelid. 3. Use one of the darker shades for the eyelid crease and blend in with medium shade.

Er staat ook een plaatje van een oog bij met de stappen 1, 2 en 3 opgetekend, zodat het helemaal niet meer mis kan gaan.

IMG_9995

In het doosje zit ook een sponsapplicator en een kwastje in één. Ik vind die applicators nooit zo handig, dus ik ga dit hulpje waarschijnlijk niet gebruiken.

IMG_9990

Swatches van de eerste drie kleuren. De twee lichte kleuren doen hun naam eer aan: ze zijn echt licht en je ziet ze bijna niet. Wel zie je er een goede glimmer tussendoor.

IMG_9993

De andere drie kleuren, de donkere kleuren, zie je beter op mijn arm. Hier zit dus toch aardig wat pigment in.

IMG_9996

Het palette is niet super groot, en daardoor handig mee te nemen. Ik heb nog geen look gemaakt met deze kleuren, maar dat ga ik zeker doen. Ik houd jullie op de hoogte!

Dit Absolute Nude Eyeshadow Palette van Catrice is te koop bij Kruidvat en kost € 4,99.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge