IMG_0097

Mijn lippenstift collectie wordt groter en groter. Ik vind lippenstift zo leuk! Ik vind het soms wel wat plakkerig, maar het kan echt mooi staan dus leg ik mij daar bij neer. Ik schreef eerder over mijn collectie, maar daar heb ik intussen alweer wat kleurtjes aan toegevoegd. Vandaag twee nieuwe kleuren van Catrice: 310 Red My Lips en 070 License To Pink.

IMG_0087

Om te beginnen: de verpakkingen alleen al zijn super mooi. Red My Lips (links) zit in een zwarte huls, met daarop Catrice in grijze letters. License To Pink zit in een aluminium huls met ook Catrice in (iets lichtere) grijze letters.

IMG_0089

Op de onderkant van de hulsjes staan de namen van de sticks. Zo leuk bedacht weer, die namen! De rode kleur is uit de Ultimate Colour collectie, de roze kleur is uit de Ultimate Shine Gel Colour collectie. Waarschijnlijk zou de roze keur dus extra moeten shinen.

IMG_0097

Ik begin met 310 Red My Lips uit de Ultimate Colour collectie. Mijn ogen zijn hier wat samengeknepen, dat komt door de zon. De kleur kun je in ieder geval goed zien en daar gaat het om. Ik vond eerst altijd dat rood mij niet stond, maar ik denk dat ik toen gewoon een verkeerde kleur rood had getest. Deze kleur vind ik namelijk best goed staan! De stick smeert ook heel goed, hij is lekker vol en romig.

IMG_0096

Dezelfde rode kleur, maar nu niet in direct zonlicht.

IMG_0102

Hier draag ik 070 License To Pink uit de Ultimate Shine Gel Colour collectie. Een mooie, romige, roze kleur. Hij dekt goed en mijn lippen worden niet droog van deze lipstick. Deze kleur is misschien een klein beetje meer shiny dan de Red My Lips, maar ik zie geen groot verschil, ondanks dat je dat door de naam misschien wel zou verwachten.

IMG_0114

Dezelfde roze kleur, maar nu niet in direct zonlicht.

IMG_0116

De kleuren naast elkaar op mijn arm. Zie je hoe romig ze zijn?

Ik las eerder bij collegabloggers goede recensies over de lipstick van Catrice. En het klopt: het zijn prachtig fijne lipsticks. Ik ben er blij mee! Ik zal Catrice in de gaten blijven houden, om zo nog meer mooie kleurtjes te scoren. En die laat ik natuurlijk hier zien. Fijne dag vandaag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge