IMG_1307

Ontbijten is goed voor een mens. Met een goed ontbijt breng je je lichaam lekker op gang, klaar voor een nieuwe dag. Ik probeer altijd te ontbijten, hoewel dat soms niet altijd lukt als mijn bed te lekker ligt. Doordeweeks eet ik daarom altijd crackers, dat gaat in ieder geval lekker snel als ik weer eens te laat ben 😉 

IMG_1291

Ik eet eigenlijk altijd hetzelfde: twee crackers van Bolletje met kaas en paté, een glas Optimel (want melk vind ik niet zo lekker), en als extra een Davitamon kauwvitamine.

IMG_1295

Crackers van Bolletje in de smaak donker sesam. Het fijne aan de crackers van Bolletje is dat ze rond zijn en vrij dik, ik vind dat wel gemakkelijk eten. Het nadeel is wel dat de crackers bij het minste scheurtje in allerlei stukjes breken, maar uiteindelijk kauw je ze toch in stukjes 🙂

IMG_1297

Lekkere 48+ kaas van de Jumbo. Ik vind jonge en vettere kaas lekkerder dan vetarme of oude kaas, omdat jonge kaas lekker vol is, lekker smaakt en niet zo snel breekt.

IMG_1299

Momenteel ben ik helemaal fan van Kips cranberry paté, dat smaakt net iets zoeter dan normale paté. Met dank aan mijn collega die ik dit een keertje zag eten 🙂

IMG_1300De kauwvitamines van Davitamon. Ik eet normaal gesproken genoeg fruit dus ik denk dat ik deze vitamines niet per se nodig heb, maar ik vind ze gewoon zo lekker smaken hihi. Dus alleen al voor de “lekker” neem ik ze. Deze vitamines zijn goed voor de weerstand, energieniveau en behoud van sterke botten. Helpt ook bij spanning en stress-situaties. Tja, dat is mooi meegenomen, ik vind het op de eerste plaats gewoon lekker hihi.

IMG_1304

De tabletten zijn vrij groot, maar het zijn gelukkig kauwtabletten dus geen probleem met doorslikken!

IMG_1301

Optimel; omdat ik gewone melk niet zo lekker vind. Mijn favoriete smaken Optimel zijn Framboos, Aardbei, Limoen en Mango en Passievrucht. Bijna alle smaken dus. Ik drink Optimel liever dan melk, ik weet niet waarom. Op deze manier krijg ik in ieder geval wat zuivel binnen.

IMG_1308

Alles op mijn bordje van Cook & Co. Ik eet dus niet zoveel, maar het is genoeg tot ik om 10 uur de volgende boterham pak 🙂

In het weekend eet ik trouwens geen crackers; op zaterdag gewoon boterhammen en op zondag hebben we altijd warme broodjes met een sapje en een eitje. Lekker rustig aan doen op de zondag 🙂

Fijne dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge