DSC_0553

Pasgeleden kocht ik het Absolute Nude Eyeshadow Palette van Catrice. Vandaag heb ik daar een glanzende, zomerse look mee gemaakt! Ik speelde ook met een bronzer van Hema, een blush van The Body Shop en een mineralize skinfinish van M.A.C.

DSC_0536

Basis

Ik ben eerst begonnen met de basisproducten: dagcrème van Nivea, foundation en concealer van Max Factor en mijn wenkbrauwen heb ik bijgekleurd met wenkbrauwpoeder van DA.

DSC_0594

Oogschaduw

Na de basis verder met de ogen! Ik heb eerst een oogschaduwbasis van Essence aangebracht, zodat de oogschaduw goed zou blijven zitten. Uit het Nude palette van Catrice heb ik drie kleurtjes gebruikt: een hele lichte (meest links in het doosje), een middeldonkere keur en een donkere kleur.

DSC_0591

IMG_0318

DSC_0562

De lichte kleuren heb ik tegen mijn neus aan aangebracht en de donkerdere kleuren richting de buitenkant van mijn oogleden en onder mijn onderste wimperrand. Ik heb ook nog een lichte kleur onder mijn wenkbrauwen aangebracht en in mijn ooghoek, voor een oplichtend effect. Boven mijn wimpers heb ik een oogpotlood van Essence aangebracht en ik omlijstte mijn ogen met mijn favoriete mascara van Max Factor.

DSC_0593

De finish

Op mijn wangen heb ik bronzer van Hema gebruikt, en blush van The Body Shop. Om de boel nog even extra te laten shinen, maakte ik dit af met een prachtige kleur van M.A.C. Op de foto hierboven, die met de flitser aan is gemaakt, zie je goed hoe alle kleurtjes stralen.

DSC_0541

DSC_05532

De hele look. Girly, roze. Mijn ogen zijn subtiel, maar toch fris opgemaakt. Dat hele felle/glitter/party-ish-achtige past niet zo bij mij. Dit is goed zo! Ik heb mijn lippen bewust niet ingekleurd. De look is de hele dag blijven zitten, met dank aan de Essence oogschaduwbasis! Fijne woensdag!

1 Comment on Glanzende look met Catrice

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge