Over Suzanne

 

Volg Suzanne

Hoi! Leuk dat je meer over mij wilt weten!

Ik ben Suzanne, geboren in 1988 en opgegroeid in Fijnaart (jep, daar woont Frans Bauer ook). Ik ben getrouwd met Sjoerd en wij wonen in Etten-Leur, samen met onze katjes Mus en Mees.

Na mijn opleiding tot managementassistent heb ik zes jaar in de reclame gewerkt en sinds januari 2015 werk ik in het Brabantse Oisterwijk als medewerker binnendienst en managementassistent bij een bedrijf dat tandtechnische implantaten en toebehoren verkoopt aan tandartsen en laboratoria.

Over VolgSuzanne.nl

Ik ben dol op lezen, schrijven en fotograferen. Een blog starten leek mij daarom ideaal: daar kan ik immers al mijn creativiteit in kwijt. Sjoerd is programmeur en toen hij voorstelde om een blog voor mij te bouwen, zei ik natuurlijk ja! En zo geschiedde.

Op Volg Suzanne vind je artikelen die over van alles en nog wat gaan. Da’s lekker algemeen en dat wil ik ook! Ik schrijf graag over lifestyle, mode, beauty en food en soms maak ik een video. Ik vind het ook leuk om persoonlijke artikelen of tags te delen, zodat je mij beter leert kennen. Foto’s maken vind ik geweldig. Ik ben altijd met mijn iPhone 5S of Nikon 5200D in de weer. Alles moet worden vastgelegd! Want da’s zo leuk voor later.

Fijn dat je er bent. Kijk lekker rond!

Wil je meer over mij weten, stuur dan een e-mail naar info@volgsuzanne.nl.