IMG_0610

Tot voor kort was ik niet zo’n fan van lippenstift of lipgloss. Als je de juiste kleur hebt kan het natuurlijk wel heel mooi staan, maar het is zo plakkerig. En soms zit er een goedkoop luchtje aan, of het geeft af aan je glas en zo. Toch heb ik pasgeleden een lippenstift gekocht en ik moet zeggen: ik ben nu toch wel een beetje fan. Ik heb ook gelijk wat nieuwe kleurtjes gekocht en die neem ik overal mee naar toe om lekker te blijven smeren. Kijk je mee naar de lippenstift die ik ondertussen heb verzameld in mijn tas?

IMG_0564

Ik heb nog niet zo heel veel lippenstiftjes of -glossjes hoor. In mijn collectie zit een (miskoop) van Hema, een glossje van L’Oreal, een stick van Maybelline en van Essence en nog een glossje van Max Factor. Ik begin met de miskoop, dan hebben we het slechte nieuws maar gehad.

IMG_0605

Hema Long Lastig Lipstick #06

Dit is ‘m dan. De miskoop. Nummer 06 van de Longer Lasting Lipsticks van Hema. Ik kocht deze lippenstift ooit snel in mijn lunchpauze, omdat ik wel eens wilde zien hoe rode lippenstift mij zou staan.

IMG_0582

Zo gezegd, zo gedaan. In de winkel leek hij mij wel wat, het is immers een mooie, dieprode kleur. Even snel swatchen op mijn hand en klaar. Ik smeer testers nooit op mijn lippen, omdat ik dat onhygiënisch vind. Eenmaal thuis gekomen en opgesmeerd, vond ik de kleur toch niet zo mooi. Hij maakte mij vrij oud en streng. En dat wil ik niet! Dus ik heb de kleur snel weer van mijn lippen gehaald en de stick achterin in een lade gegooid. Dit is de enige stick die ik niet in mijn handtas draag. Gelukkig was hij niet duur.

IMG_0570

L’Oreal lipgloss #600 Nude Vibrato

De volgende gloss heeft wel een plaatsje in mijn handtas veroverd. Deze gloss is van L’Oreal, nummer 600 Nude Vibrato. Ik zag hem bij Miss Lipgloss voorbij komen en ik moest hem hebben!

IMG_0572

De kleur is heel subtiel roze. Iets té subtiel misschien. Als ik hem draag, zie je hem bijna niet zitten. Toch zorgt hij wel voor een mooie, glanzende touch.

IMG_0599

Max Factor Lipfinity #24 Stay Cheerful

De Max Factor Lipfinity Lip Colour in kleur 24, Stay Cheerful. Ik was erg enthousiast toen Mascha van Beautygloss deze lipgloss met extra balsem testte. Muurvast zit -ie, zei ze.

IMG_0610

En muurvast zit -ie, maar voornamelijk op de randjes van mijn lippen. De kleur op het gedeelte van je lip wat je tegen je glas zet bij het drinken, gaat er nogal gauw af. Gelukkig gaat hij er wel minder snel af dan de lipgloss van L’Oreal, dat zal komen door de extra balsem die je over de gloss smeert, voor extra “houvast”.

IMG_0583

Maybelline lipstick #175 Pink Punch

Van de lipgloss weer terug naar de lipstick, hier zie je Maybelline 175 Pink Punch.

IMG_0617

Deze stick heeft mijn kleine liefde voor lippenstift doen aanwakkeren. De kleur is fantastisch en hij blijft goed lang zitten. Ik heb ook al veel complimentjes gekregen als ik deze kleur droeg. Dat is altijd leuk!

IMG_0608

Essence lipstick #13 Love Me

Last but not least: de lipstick van Essence. Ik hoorde veel goeds over de lipsticks van Essence. Toch maar even proberen dan!

IMG_0616

Ik kocht hem in kleur 13, Love Me. Ik heb lang staan twijfelen over de verschillende kleurtjes, maar deze is het geworden. Ik vind niet alleen de kleur mooi, maar ook de stick met het logo van Essence. Deze lippenstift is momenteel denk ik mijn absolute favoriet. Hij is lekker roze voor de zomer, lekker vol en romig en hij blijft goed zitten.

Conclusie en verkoopinformatie

Gelukkig heb ik een grote handtas, dus ik kan deze kleurtjes allemaal lekker meeslepen overal naartoe. Behalve die van Hema natuurlijk. Er zijn trouwens dagen dat ik niets draag, dat hangt ook helemaal van mijn bui af en waar ik zin in heb.

De lippenstift van Hema is uiteraard te koop bij Hema. De overige sticks en glossjes zijn te koop bij de drogist.

4 Comments on Lippenstift in mijn tas

  1. jammer van de lippenstift van de hema, hij word vergeleken in andere reviews met de ririwoo van MAC ik dacht dat die wel mooi zou zijn. voor de rest zitten er echt hele mooie kleuren lippenstift bij!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge