IMG_1340

Ik schrijf graag dingen en ik schrijf graag dingen op. Als in: met een pen, op papier. En dat papier kun je dan vasthouden. En zo lekker mee knisperen. Je begrijpt dat ik helemaal blij werd van de nieuwe schrijfwaren van Hema. Ik kocht twee hele leuke notitieblokjes!

Ik ging naar de Hema voor nagellak (ja, alweer), maar ik moest natuurlijk ook even kijken bij de nieuwe agenda’s, notitieblokjes en versiersels die Hema momenteel verkoopt. En daar zag ik twee blokjes die ik mee moest nemen.

Schrijfblok

IMG_1342

Het eerste item is een schrijfblok met op de voorkant de tekst Everything is going my way, really. Altijd leuk. Ik had helemaal geen schrijfblok nodig, want ik heb er pas nog een paar gekocht, ook weer bij Hema. Maar ja, hij is zo leuk. Echt.

IMG_1344

Als je het blokje openslaat, vind je een titelblad en een envelop met een venster. Hier kun je waarschijnlijk een leuke foto in bewaren.

IMG_1345

De volgende pagina’s uit het blok zijn allemaal hetzelfde: vol met lichtblauwe lijntjes, een blauw met gele kantlijn en een schattig pijltje rechtsonder, zodat je wilt omslaan naar de volgende pagina.

Ik heb dus nog geen idee wat ik ga opschrijven in dit blok, maar daar komt vast snel een idee voor.

Shopping list memoblokje

IMG_1347

Het andere blokje dat ik niet kon laten liggen is de magnetic shopping list. Een schattig smal memoblokje, dat komt met een heuse bloemetjespen, en – aan de achterkant – ook nog een magneet om het blokje op te kunnen hangen. Dat leek mij heel handig!

IMG_1349

Elke pagina is voorzien van lijntjes en lieve bloemetjes aan de onderkant van de pagina.

IMG_1350

Dit is de magneetstrip aan de achterkant van het blokje, super handig bedacht! Tot ik het blokje uit de verpakking haalde en hem wilde ophangen aan de verwarming in de keuken. De magneet is namelijk te licht of het blokje is te zwaar. Het blokje gleed helemaal naar beneden en van de verwarming af.

Het blokje heb ik daarom maar op een plankje in de keuken gezet, waar ik er alsnog goed bij kan. Want ik moet er natuurlijk boodschappen op gaan schrijven, of iets wat we thuis nodig hebben.

Het notitieblok met de ringen kost € 2,50 en het memoblokje met de magneet kost € 1,95.

Heb jij al spulletjes uit het nieuwe schrijfwaren-assortiment van Hema?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge