IMG_9644

We zijn alweer over de helft van het jaar! Wat gaat dat snel zeg. Het leek me leuk om nu de tag Gezien, gedaan, gegeten in te vullen. Een terugblik naar de eerste helft van 2014, omschreven met alleen maar woorden die beginnen met de letter -G. 

Gezien

IMG_2511 (2)

Het allerleukste wat ik dit jaar – tot nu toe dus – heb gezien, is de sleutel van ons nieuwe huisje! Afgelopen februari zijn mijn vriend en ik verhuisd van Breda naar Etten-Leur en ik heb daar nog geen moment spijt van gehad. We woonden eerst in een appartement, maar het kriebelde om een eigen stek te hebben met een achtertuin en een voordeur aan de straat. Dat vonden we in Etten-Leur! We zijn er nog steeds heel blij mee (en dat is maar goed ook, hihi).

Gelezen

Vol goede moed en met veel interesse begon ik aan het boek Toen Ik Je Zag van Isa Hoes. Ik hoorde er zoveel goede verhalen over, dat ik het boek kocht en begon met lezen. En het is inderdaad een goed boek. Het is leuk om te lezen hoe Isa en Antonie elkaar hebben ontmoet, en hoe zij met elkaar samenleefden. Tot het fout ging, natuurlijk. Maar toch kon het boek mijn aandacht niet vasthouden: ik heb het namelijk al een paar maanden niet open gehad. Zonde eigenlijk, want nu moet ik vast weer helemaal “in” het verhaal komen. Misschien dat ik hem van de zomer ga uitlezen, want het verhaal lijkt mij nog steeds de moeite waard!

Gehoord

Iedere dag luister ik naar 3FM. Echt iedere dag. Zowel op mijn werk als thuis, ‘s avonds en in het weekend. Timur en Rámon (die met een streepje op de -a), Michiel – welke Michiel? – Veenstra, Gerard Ekdom en Coen en Sander: stuk voor stuk helden. Zo gigantisch leuk! Vroeger was ik iets minder gecharmeerd van 3FM, teveel festivalmuziek en onbekende artiesten. Gelukkig voor mij worden ze qua muziek steeds een beetje commerciëler, dus ik blijf voorlopig nog wel even hangen bij 3FM!

Gedaan

Ik heb genoeg gedaan in de afgelopen tijd. Het leukste is denk ik wel dat ik met mijn eigen blog ben begonnen! Ik vind schrijven leuk, ik vind lezen leuk en ik vind het leuk om te fotograferen. Dat kan ik allemaal combineren op mijn blog! Ik ben nog maar net bezig, maar ik ben nu al heel tevreden met hoe het gaat. Ik heb genoeg inspiratie, en ik kom genoeg nieuwe en leuke dingen tegen om over te schrijven. Ik krijg ook steeds meer bezoekers, daardoor is het nog leuker om te blijven bloggen!

Gegeten

IMG_9644

We zijn eigenlijk maar weinig uit eten geweest! Ik heb dus niet veel nieuwe dingen gegeten. Wel speur ik vaak het internet en kookboeken af naar nieuwe recepten om thuis te maken, dus in die zin heb ik wel weer nieuwe dingetjes geprobeerd en gegeten.

IMG_8422 (2)

Aan het begin van dit jaar, voor de verjaardag van mijn vriend, heb ik voor het eerst muffins gebakken en versierd, die waren erg goed gelukt! Ik ga dat binnenkort nog eens proberen en dan mijn decorating skills wat uitbreiden met bijvoorbeeld fondant.

Gedronken

Hier kan ik heel kort over zijn want ik drink eigenlijk altijd hetzelfde! Groene thee, water, cassis en ijsthee. Vooral nu in de zomer drink ik heel graag ijsthee. Niet goed qua calorieën, maar zooo lekker!

Gedacht

Een mens heeft per dag tientallen gedachtes. Ik ook wel hoor. Maar echt een serieuze gedachte over wat ik wil gaan doen of veranderen heb ik niet gehad. Ik vind alles goed zoals het nu is!

Gelukkig

DSC_0221 DSC_0055

Ik ben heel erg gelukkig. Dit jaar zijn mijn vriend en ik drie jaar samen. Wat vliegt de tijd! Maar ja, dat is altijd hè, time flies when you are having fun. Ik ben ook heel erg blij met onze katjes Mus en Mees. Het zijn echt onze kindjes.

Geërgerd

Ik erger me altijd dood in het verkeer. Altijd al gehad en nu dus ook. Vooral fietsers schijnen lak te hebben aan alle verkeersregels. Als automobilist moet je maar gewoon uitkijken, vinden ze! En dat irriteert me mateloos.

Gewenst

Wat heb ik dit jaar gewenst? Dat heeft eigenlijk weer te maken met de eerste vraag: ik hoopte begin dit jaar namelijk dat de sleuteloverdracht van ons huisje niet te lang op zich zou laten wachten. En dat bleek gelukkig niet zo te zijn! Dus konden mijn vriend en ik eerder van ons huisje genieten dan verwacht.

Gekocht

Fabtas8

Naast het huis natuurlijk: een nieuwe tas van Fab., een nieuwe telefoon, een nieuwe camera, een nieuw spijkerjack van Mango en niet te vergeten: het juichpak van Roy Donders. Ik heb uiteraard nog véél meer dingen gekocht, maar dit zijn wel de dingen die er voor mij op dit moment uitspringen.

foto 3 (2)3

Leuk om terug te denken aan het jaar so far! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.

Ik heb deze tag overgenomen van Beauty By Denies.

3 Comments on Gezien, gedaan, gegeten #1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge