IMG_1324

Laatst vertelde ik dat ik bij Etos een proefmonster van Nivea shampoo had gekregen. De shampoo beviel me erg goed, dus ik heb een grote fles gekocht! Ik heb ook nog een andere variant van de shampoo gekocht, en aangezien Nivea in de aanbieding was bij Kruidvat (2+1 gratis) heb ik ook nog een verzachtende reinigingscrème meegenomen.

IMG_1328

Mus komt even spieken…

Nivea shampoo

IMG_1327

De shampoo die ik eerder testte met het proefmonster, was de Classic Care van Nivea. Mijn haar werd hier super volumineus van, en zacht en glanzend. Score! In de winkel zag ik ook een Diamond Gloss variant, die nam ik ook maar mee. Ik ben benieuwd wat deze variant met mijn haar zal doen.

IMG_1373

De shampooflessen van Nivea zijn vrij groot en smal, waardoor deze fijn in de hand liggen. Je kunt zo’n fles als de shampoo bijna op is ook goed op z’n kop zetten, om het laatste beetje shampoo goed uit de fles te krijgen.

IMG_1330

De Classic Care belooft verzorgd en versterkt haar, milde verzorging voor haar en hoofdhuid en het geeft het haar een gezonde glans. De Diamond Gloss zorgt er voor dat je haar alle facetten van het licht weerspiegelt, reinigt en verzorgt op milde wijze en laat het haar zacht en soepel aanvoelen.

De belofte van de Diamond Gloss vind ik vrij overdreven, natuurlijk kan een shampoo er niet voor zorgen dat je haar alle facetten van het licht weerspiegelt. Ik denk dat het beter is om te hopen op iets meer glans en zacht en glad haar. Ik ben benieuwd!

IMG_1372

De substantie van de Classic Care en de Diamond Gloss verschilt trouwens niet zo van elkaar: hier zie je de Classic Care en op de foto hier onder zie je de Diamond Gloss. Beide varianten hebben precies dezelfde kleur en dikte. De geur is wel ietsjes anders. Maar allebei lekker!

IMG_1371

De Diamond Gloss. Net zo wit en romig als de Classic Care. Alleen de geur is anders.

Nivea verzachtende reinigingscrème

IMG_1329

Naast de shampoo heb ik ook een verzachtende reinigingscrème van Nivea gekocht. Deze crème heb ik al in mijn collectie staan, maar hij is bijna op. Tijd voor een nieuwe dus, want ik wil niet zonder zitten! Deze crème is voor de droge of gevoelige huid.

IMG_1335

De crème reinigt mild en helpt de vochtbalans van de huid te behouden, en de formule verrijkt met amandelolie kalmeert de huid. Voor een gezonde, zachte en stralende huid.

Nivea adviseert om dit product ‘s ochtends en ‘s avonds te gebruiken op een vochtig gezicht, hals en decolleté en het met kleine opwaartse cirkels in te masseren. Vervolgens grondig afspoelen met lauwwarm water en daarna de huid zuiveren en hydrateren.

IMG_1375Ik gebruik de reinigingscrème als ik onder de douche sta en het liefste in combinatie met de peeling van Etos. De hoeveelheid die ik hier op mijn hand heb is genoeg voor heel je gezicht en hals.

Deze crème en de peeling van Etos gebruik ik (anders dan wat de verpakking adviseert) één keer per week, naast de normale reinigingsmiddelen die ik dagelijks gebruik om mijn huid te reinigen. Ik voel dat mijn huid na gebruik lekker zacht is en dat mijn make-up de volgende dag extra fijn aanbrengt en goed blijft zitten.

Blij met Nivea

Ik gebruik al een paar jaar met veel plezier de dagcrème en douchegels van Nivea. Zachte formules, fijne geurtjes. Maar ik merk dat ik de laatste tijd ook voor andere verzorging naar Nivea trek. En tot nu toe ben ik nog niet teleurgesteld. Het zou nog kunnen dat de Diamond Gloss shampoo tegenvalt, maar ik denk het haast niet. Ik houd jullie op de hoogte.

Prijzen bij Kruidvat

De Classic Care shampoo van Nivea kost € 3,45, de Diamond Gloss shampoo kost € 2,99 en de verzachtende reinigingscrème kost € 5,59. Ik heb alles gekocht bij Kruidvat met een 2 + 1 korting op de producten van Nivea en ik kreeg er ook nog een Nivea strandtas bij cadeau. Ik weet niet of de actie nog loopt en zo ja tot wanneer! Fijne dag!

3 Comments on Shampoo en reinigingcreme van Nivea

  1. Ik vind die shampoo’s echt heel fijn! Vooral de diamond gloss!
    Leuke blog, ik volg je nu via bloglovin! 🙂 X

    • Ah dankjewel 🙂 Ik moet de Diamond Gloss zelf nog steeds gaan proberen, ik ben heel erg benieuwd!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge