IMG_1102

Grabbelen blijft iets leuks. Ik mocht pasgeleden drie mini-producten uit een ton halen bij Etos (waarom weet ik eigenlijk niet). Er zat wel veel van hetzelfde in de ton, dus het is weinig verrassend wat ik heb uitgekozen, maar ik laat het je toch even zien!

IMG_1103

Het eerste product is een mini-shampoo van Nivea. Normaal gesproken ben ik fan van shampoo van L’Oreal Paris, maar omdat ik ook altijd een zwak blijf houden voor de producten van Nivea, nam ik een miniverpakking van de shampoo van Nivea mee. Het is de Classic Care, dus gewoon een basic variant. Ik denk dat ik hier twee keer mijn haar mee kan wassen, dus dan kan ik het best goed testen. Ik ben benieuwd!

IMG_1104

Het andere product wat ik uit de ton haalde, is Max White One Optic van Colgate. Deze tandpasta zorgt voor direct wittere tanden – volgens de verpakking dan. Dus ook meteen even uitchecken! Van deze tandpasta nam ik twee verpakkingen mee, ook eentje voor mijn vriend.

Een mond vol met smurfenbelletjes

Ahum. En toen ‘s avonds voor het naar bed gaan. Ik schrok mij rot toen ik deze tandpasta gebruikte, haha! Mijn hele mond was gevuld met smurfenbelletjes en mijn tandenborstel was ook blauw geworden. Oepsie! Toen bedacht ik mij ineens dat ik deze tandpasta al een keer voorbij had zien komen bij Beautylab. Ik vond hem toen ook al een beetje eng hihi! Gelukkig smaakt de tandpasta wel lekker, hij poetst goed en na het poetsen en spoelen zijn mijn tanden inderdaad iets witter. Maar dat is natuurlijk alleen maar optisch (vandaar waarschijnlijk de naam Optic), doordat er een blauw laagje om je tanden ligt. Toch is dat best leuk!

Korrrrrrrrrrrrrrrrrting

De shampoo moet ik dus nog gebruiken, maar de tandpasta vind ik best aardig. In de verpakking van de tandpasta zit trouwens een kortingskaartje dat je bij Etos kunt inleveren bij aankoop van de tandpasta, dus dat moet ik eigenlijk even onthouden. Meestal verlopen dat soort kaartjes bij mij, maar ik ga nu proberen er op tijd wat mee te kopen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge