IMG_1097

Ik heb weer een heleboel lekkere spulletjes gekocht bij Kruidvat!

IMG_1083

Ik ben fan van Kruidvat. Ze hebben altijd heerlijke spulletjes en als er een paar in de aanbieding zijn, dan neem ik er meteen wat meer van mee. Ik kocht afgelopen weekend een nagellak remover stift, douchegel, zonnebrand, shampoo, lippenstift en een oogpotlood.

IMG_1090

De nail polish corrector pen van Essence vind ik zeer handig. Als je een donkere of opvallende nagellak draagt, dan valt het ook gelijk op als je ergens bent uitgeschoten met lakken. Met deze stift, die doordrenkt is van nagellak remover, kun je die uitschietsels makkelijk corrigeren. Eén minpuntje: de stift die nu erop zit is al gebruikt, boe. Gelukkig zitten er onderin de verpakking nieuwe, schone stiftjes. Die kan ik er gelukkig heel makkelijk op zetten.

IMG_1086

I <3 Nivea douche en dan ben ik vooral dol op de Waterlily & Oil-variant. Deze douchegel ruikt heerlijk en is ook lekker zacht. Jammie!

IMG_1087

Nog zo’n lekkere zachte douchegel (of eigenlijk: douchecrème) is de douchegel van Dove. De geur die ik hier heb bekocht is Amandelmelk en Hibiscus. Wederom jammie.

IMG_1089

Zonnebrand! Beetje laat, maar ik wist niet dat wij geen zonnebrand meer hadden. Vorige week waren hier de Havenfeesten en toen ben ik veel buiten geweest. Niet zo goed zonder mij te hebben ingesmeerd. Dus nu gelijk zonnebrand gekocht; dit is een spray van Nivea in factor 30. De volgende keer als het nu lekker zonnig is, kan ik mij meteen insprayen en een beetje beschermen tegen de zon.

IMG_1088

Mijn favoriete shampoo van L’Oreal Paris: Elvive Nutri-gloss. Dit is dan de light versie, geen idee eigenlijk wat daar anders aan is dan de gewone Nutri-gloss, het werkt bij mij even goed. Door deze shampoo van Elvive wordt mijn haar heel zacht. Ik gebruik naast deze shampoo ook nog een mousse van Nivea en Moroccanoil en dan ben ik aardig tevreden over het resultaat. Ik gebruik soms ook de gele verpakking van Elvive, maar de roze vind ik toch iets fijner. Op deze shampoo zat trouwens een 1+1 gratis actie geloof ik 😉

IMG_1085

Lippenstift en oogpotlood! De lippenstift is van Essence en het oogpotlood ook. Het fijne aan dit Stays no matter what oogpotlood, vind ik dat het ook echt lang blijft zitten. En de lippenstift is gewoon heel fijn. Ik had van deze lijn al een kleurtje, en ik heb er nu dus twee bij gekocht.

IMG_1093

IMG_1094

De kleurtjes Essence lippenstift die ik nu heb gekocht: 08 Colour Crush en 12 Blush My Lips. Ik vind nummer 8 iets mooier dan nummer 12, maar ik ga ze zeker allebei veel dragen. Het kleurtje dat ik al had was trouwens nummer 13 Love Me.

IMG_1084

Allemaal lekkere spulletjes weer. Ik ben er blij mee en ik kan weer even vooruit. Bedankt voor het lezen!

1 Comment on Shoplog Kruidvat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge