DSC_0314

Boe, mijn flesje Moroccanoil is bijna leeg. Mijn haar wordt zo mooi van dit serum! Ik ga je vertellen waarom ik zo van dit product houd!

Ik kocht dit flesje wondermiddel een hele tijd geleden bij de kapper voor DERTIG EURO. Dertig euro?! Ja, dertig euro. Ik vond dat nogal een smak geld voor een beetje, 100 ml om precies te zijn, serum. Maar ‘t is het uiteindelijk echt waard! Mijn haar knapt er echt van op als ik dit product gebruik. Mijn kapper heeft me dus daadwerkelijk een goed product aangesmeerd, hihi.

DSC_0302

De belofte

De Moroccanoil noemt zichzelf een treatment voor ieder haartype: “De unieke formule op basis van arganolie, rijk aan anti-oxidanten, wordt direct door het haar opgenomen. Verbetert en herstelt de conditie van het haar, maakt het veerkrachtig, makkelijk doorkambaar, elimineert het pluizen en geeft een diepe glans, zonder het haar vet te maken. Conditioneert het haar langdurig, laat geen residu achter”.

Een hele hoop tekst, maar aardig dubbel allemaal. Het product doet in elk geval veel goeds voor je haar, dat is de driedubbele belofte.

DSC_0307

Het uiterlijk van het flesje

Het flesje is bruinig van kleur met groenblauwe etiketten, witte letters en een oranje M. Het flesje heeft een pompje, waardoor je het product makkelijk gedoseerd kunt pakken. Je hebt maar een beetje nodig voor je haar en dat kun je hiermee goed pakken. Ik gebruik zelf twee pompjes en ik heb halflang haar.

DSC_0314

DSC_0315

Het product zelf en de how to

Het product doet zijn naam aan: het is inderdaad net olie. Maar met het grooote verschil dat het je haar niet vet maakt. Wat dat betreft klopt de belofte op de achterkant van het flesje!

Je kunt het product aanbrengen op nat haar of op droog haar, maar ik breng het altijd aan op mijn natte haar, na mijn mousse en voordat ik mijn haar ga föhnen. Zo droog ik het serum een beetje mee op. Ik pak dus twee druppeltjes, en ik wrijf dit tussen mijn vingers, zodat het product goed verdeeld is over mijn handen. Vervolgens “kam” ik mijn haar met mijn vingers door, vanaf de wortel helemaal naar beneden, en de puntjes wrijf ik wat extra in. Normaal is het met serum heel gevaarlijk om ook maar bij je haarwortel in de buurt te komen – want: vet haar! – maar bij dit serum is dat absoluut niet het geval. Niks vet haar!

Weg pluis!

Wanneer ik mijn haren-was-routine heb afgemaakt, is mijn haar erg zacht en bijna niet pluizig. Natuurlijk houd je wel hier en daar een pluisje, maar dat is normaal. Mijn haar valt heel goed in model, is gemakkelijk door te borstelen en het glanst heel mooi. En dat is zonder de olie allemaal net ietsje minder.

DSC_0302

Ik ben erg tevreden over de Moroccanoil en ondanks dat ik eerst nogal schrok van de prijs, ga ik zeker weten een nieuwe flacon kopen. Bovendien doe je er echt heel lang mee, omdat je steeds maar zo weinig nodig hebt. Score!

Heb jij ervaring met de producten van Moroccanoil?

2 Comments on Bijna op: Moroccanoil

  1. Klinkt erg goed, ik gebruik geen haarolie omdat mijn haar dan snel vet word, maar misschien moet ik dit dan maar eens proberen! Hoewel 30 euro wel echt veel is haha!

    • Ik zou het zeker eens proberen 🙂 En je doet er heel lang mee, dus dan valt het bedrag uiteindelijk ook wel weer mee 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge