DSC_0251

Lekker foto’s maken buiten! En die foto’s kan ik natuurlijk mooi gebruiken bij deze OOTD (Outfit Of The Day). Dit droeg ik afgelopen zondag!

Afgelopen weekend was het super mooi weer buiten. Mijn vriend en ik gingen daarom de hort op, met onze nieuwe camera. Wij wonen in een mooi stukje Etten-Leur, vlakbij de haven. Dat betekent dus: watertjes, bruggetjes, en veel groen.

DSC_0282

Ik droeg een blauw shirtje met een kanten randje van WE. Daaronder een lichte spijkerbroek van Vero Moda en veterschoenen met een sleehak van Esprit. Die schoenen vond ik eerst niet zo leuk, maar ik merk dat ik ze tegenwoordig toch vaak aantrek. Ik vind ze nu toch wel leuk, hihi. En ze lopen trouwens heel erg lekker!

DSC_0272

Hier zie je het kant van mijn shirtje goed. Ik vind dat zo leuk! Mijn oorbellen zijn trouwens van Six.

DSC_0251

DSC_0288

Dat was het 😉 Bedankt voor het lezen!

8 Comments on OOTD in Etten-Leur

  1. Leuke outfit. Lekker casual, maar door de mooie donkere, blauwe kleur, vind ik dat shirtje toch ook wel weer een chique randje hebben! Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge