IMG_1075

Oeh, ik vind ze zo schattig, die WK-hamsters van Albert Heijn! Ik heb er een paar gescoord.

Ik ben altijd verliefd op de hamsters van Albert Heijn. Iedere reclame met die beestjes is zo schattig! En als ze dan tastbaar worden, dan moet ik er natuurlijk een paar hebben. Dus op naar AH! Ik was bovendien ook wel benieuwd naar hoe ze er uit zagen in het echt.

IMG_1074

IMG_1075

En ze zijn heel schattig! Ze zijn gemaakt van stof met de hamster daarop geprint, en ze zijn ongeveer 6 centimeter lang. Er zit een touwtje aan om ze op te hangen, en aan de achterkant een plakkertje om ze ergens op te plakken.

IMG_1077

IMG_1078Ze zijn wel schattig, hè!

IMG_1132

Ik heb ze aan ons tijdschriftenrek gehangen. Dan kunnen onze poezen Mus en Mees niet bij, dus dan blijven ze hopelijk nog goed dit WK. Score!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge