IMG_1122

Ik kan geen genoeg krijgen van lekkere doucheproducten. Pasgeleden kocht ik bij Rituals
de Flower Shower douchegel en ik laat hem je zien!

IMG_1123

Om te beginnen is de verpakking op zich al heerlijk om naar te kijken. Er staat een mooie tekening op, die mij aan een soort Oosters iets doet denken. Op de bus staat in mooie kleurtjes de naam van de geur uitgeschreven: White Lotus & Bergamot. Onderaan de bus staat wat het product precies is: een foaming shower gel sensation.

IMG_1124

Als je de dop van de bus haalt, komt er een klein spuitmondje tevoorschijn. Als je hier zachtjes op drukt, komt er wat product tevoorschijn. Dit begint gelijk te schuimen en er komt een heerlijke geur vanaf. Jammie!

IMG_1127

Ik heb de gel eerst in mijn handpalm gedaan en daarna over mijn hand uitgewreven. De foam bleef lekker schuimig of natuurlijk: foamy, ondanks dat ik hem helemaal uitsmeerde. Vervolgens spoelde ik mijn hand af met water en uiteindelijk had ik een heel zachte hand die heerlijk rook naar, uiteraard, de white lotus en bergamot.

Momenteel ben ik nog lekker aan het douchen met de producten van Dove, maar zodra die op zijn, begin ik gelijk met Rituals. I heart Rituals.

Deze foam is te koop bij Rituals en je betaalt voor 200 ml voor € 8,99.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge