foto 3 (2)3

Yeah, gisteren heb ik ein-de-lijk mijn juichpak van Roy Donders mogen ophalen bij Jumbo! Mooi op tijd om Nederland aan te moedigen tegen Chili. En het heeft, zoals bekend, gewerkt. Ik show je mijn pak even!

Ik ben fan van Roy. Ik heb alle afleveringen van seizoen 1 en 2 gezien en toen ik hoorde dat hij een juichpak had ontworpen voor Jumbo, was het natuurlijk wel heel simpel om even die spaarzegeltjes aan te pakken en mijn volle spaarkaart in te leveren. Ik was trouwens net op tijd met het bestellen van mijn pak, want de volgende dag was alles uitverkocht, zelfs van de nieuwe productie. Het had zo moeten zijn denk ik, hihi.

foto 2 (2)

Ik moest gisteren wel even in de rij staan bij Jumbo, want ik was niet de enige die zijn of haar juichpak kwam ophalen. Maar het is gelukt! Het pak zat in een plastic zakje, met een label met een foto van Royke. Leuk hoor.

foto 1 (2)

Ik had maat S/M besteld, met behulp van de maattabel op de website van Jumbo. De maten van het juichpak schenen best wat af te wijken van normale kledingmaten, dus ik vond het wel spannend, maar er stond een goede maattabel online, want het pak past mij precies. Komt -ie!

foto 3 (2)

Joepie!

foto 1

Tadaa!

foto 4

Hihi. Op de achtergrond een mooie actie van oranje op tv, dat maakt deze foto nog een beetje goed 😉

Mijn vriend had trouwens gehoord dat sommige pakken een beetje stuk waren, met kapotte naden of een niet zo mooie bedrukking. Maar mijn pak is gelukkig helemaal goed. Ik verlies wel wat oranje pluisjes en draadjes, maar dat vind ik niet zo erg. Een keertje wassen en dan zal het wel over zijn.

Dit is trouwens het eerste en het laatste dat ik koop van Roy – ik vind Roy een leuk ventje, maar zijn kleding en huispakken zijn niets voor mij. Alleen voor het WK 😉 De volgende wedstrijd van Oranje zit ik dus weer klaar – helemaal in stijl in mijn Roy Donders juichpak!

2 Comments on Juichen voor oranje met Roy Donders!

  1. Hahaha, leuk geschreven! Ik ben zelf nooit zo van de joggingpakken en zo, maar ik vind het wel een heel leuk idee! Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge