IMG_1166

Wil je super snel je nagels lakken, kies dan vooral voor Essence Colour & Go. Lakt super fijn en is enorm snel droog. Ik laat je vandaag een subtiel kleurtje zien.

Ik vertelde je al eerder dag ik bijna altijd nagellak draag. Zonder nagellak voel ik mij echt een beetje kaal! Ik ben fan van de lakjes van Hema, maar Essence kan bij mij ook weinig fout doen. Super fijne lakjes voor een super fijn prijsje.

IMG_1169

Momenteel draag ik een lichtroze kleurtje wat een beetje lastig is om op de foto te krijgen. Ik heb daarom wat foto’s in het zonlicht genomen en wat foto’s in het normale licht. Ik kan niet echt ergens een naam ontdekken, maar onderop het flesje staat het nummer 13, ik denk dat dit toch iets van een kleurnummer is.

IMG_1170

De lak is echt heel erg snel droog. Ik had bijvoorbeeld net gedoucht en ik wilde even snel mijn nagels lakken voor ik mijn haar zou gaan föhnen. Normaal niet zo’n goede volgorde: beter kun je eerst je haar föhnen en daarna je nagels doen. Maar ik deed het even andersom! En wat ging dat goed. Ik heb trouwens wel maar één laagje gebruikt, want meerdere laagjes maken niet zo’n verschil als het zo’n licht kleurtje is.

IMG_1177

Mijn nagels waren in ieder geval binnen een minuut droog en ik kon verder met het föhnen van mijn haar. Handig! Het kleurtje blijft ook een dag of twee goed zitten. Hoewel het met zo’n licht kleurtje niet echt uit maakt als je hier en daar chips krijgt, want dat zie je toch bijna niet 🙂

IMG_1180

Essence is te koop bij Kruidvat voor hele fijne prijsjes.

2 Comments on Essence Colour & Go

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge