IMG_1175

Van de lieve oma van mijn vriend kreeg ik twee speciale aardbeienplantjes. Want “die gaan langer mee dan een bloemetje, hè!” En zo is het maar net. 

Toevallig zijn mijn vriend en ik dol op aardbeien. We kopen bijna iedere week wel een bakje en de aardbeien peuzelen we dan op als we tv aan het kijken zijn. Gezond snacken, ja, dat kunnen we toch wel een beetje.

De oma van mijn vriend kwam afgelopen weekend bij ons huisje kijken. Ze is niet zo goed ter been, en daarom hebben we even gewacht tot de woonkamer en keuken helemaal klaar waren na onze verhuizing, zodat ze het eindresultaat goed kon zien. Toen ze bij mijn vriend in de auto zat (want hij ging oma thuis ophalen), vroeg oma wat een leuk cadeautje voor mij zou zijn. Want ze wilde absoluut niet met lege handen hier thuis aan komen.

IMG_1161

Uiteindelijk kwamen ze bij de bloemist aardbeienplantjes tegen en ik heb er twee gekregen van oma. Ik had eerst helemaal niet door dat ze speciaal voor mij waren, maar dat vertelde mijn vriend later. Super lief!

Hoewel aardbeienplantjes voor ieder ander misschien niet zo speciaal zijn, zijn deze dat voor mij wel. De oma van mijn vriend is slecht ter been en kan daarom niet overal zomaar naartoe. Het kost haar heel veel moeite en ze is daardoor heel gauw moe. Dat ze nu bij ons thuis is geweest, betekent daarom heel veel voor mij.

IMG_1174

Er zaten al wat rode aardbeien aan, bijna klaar om geplukt te worden! De plantjes staan buiten op de tuintafel, zo kunnen ze lekker veel zon pakken overdag en dan hangen er binnen mum van tijd genoeg rode aardbeien aan die we kunnen opsnoepen.

IMG_1176

De plantjes zitten nu trouwens in rode plastic bakjes, misschien ga ik hier nog iets anders voor maken of kopen. Maar voorlopig vind ik het zo wel even leuk staan! Aardbeien, kom maar gauw!

1 Comment on Aardbeienplantjes van oma

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge