IMG_1236

Jaaa, ik heb ‘m: de Fashionista Make-Up Special met Nikkie de Jager van Nikkie Tutorials. Kijk je mee terwijl ik ‘m doorblader?

IMG_1229

De Make-Up Special van Fashionista is er eentje om te bewaren. Wat is dit een leuke editie! Het magazine is qua formaat kleiner dan een normaal magazine, waardoor het een prettig boekje is wat je er even snel bij kunt pakken. Op de voorkant staat een leuke foto van Nikkie, lekker eigenwijs en vrolijk, zoals we haar kennen uit haar tutorials.

IMG_1230

Als je het magazine open slaat, lees je een klein stukje van Nikkie over hoe trots ze is op deze special. En geef haar eens ongelijk!

IMG_1231

Op de bladzijde naast het tekstje van Nikkie staat de inhoud van het blad, heel handig onderverdeeld in duidelijke categorieën zodat je snel kunt bladeren naar het juiste stukje als je iets zoekt.

IMG_1232

Mascha van Beautygloss en Serena van Beautylab staan er ook in met hun eigen look by Nikkie. Mooie foto van Serena!

IMG_1234

IMG_1235

Je vindt heel veel verschillende tutorials in dit boekje. Zo leuk om te zien en heel informatief om te lezen. En ook zo handig dat er overal duidelijke foto’s bij staan.

IMG_1236

Ik vind ‘m leuk, deze special met Nikkie. Ik heb de Grazia special met Mascha van Beautygloss ook in huis, maar ik vind deze Fashionista met Nikkie toch nog iets persoonlijker en meer Nikkie dan de special van Mascha. Er staan gewoon zoveel tips en foto’s van Nikkie zelf in, dat het echt een bewaarexemplaar is. Natuurlijk zal ik de special van Mascha ook nog graag doorbladeren, want ook daar staan weer dingetjes in die echt bij Mascha passen.

De Fashionista Make-Up Special met Nikkie Tutorials is te koop in de boekhandel voor € 4,95.

2 Comments on Fashionista special Nikkie Tutorials

Comments are closed.