IMG_0457

Negen van de tien keer draag ik nagellak. Zonder nagellak voel ik me kaal. Hoewel ik bijna altijd heel lichtroze nagellak draag die je bijna niet ziet, houd ik ook van knalkleurtjes als rood of roze. Ik kocht pasgeleden drie Long Lasting lakjes bij Hema en ik heb ze geswatcht!

De (voor mij) nieuwe kleurtjes die ik aan mijn collectie heb toegevoegd zijn #445 (lichtroze), #803 (roze) en #804 (roze). De laatste twee lakjes lijken best wel op elkaar, maar ik kon in de winkel niet kiezen, waardoor ik ze allebei kocht. Als je ze naast elkaar ziet, is er toch wat verschil. Maar ik begin met het lichtroze kleurtje!

IMG_0460

Het eerste lakje uit mijn serie is nummer 445. Dit lichtroze lakje zorgt voor een subtiele glans en doet je handen er verzorgd uit zien. Niets meer en niets minder. Ik had dit kleurnummer al in mijn collectie, maar die was inmiddels een beetje uitgedroogd. Vandaar dat ik een nieuw flesje kocht.

IMG_0447

IMG_0455

IMG_0463

Ik heb één foto van de swatch van dit lakje, omdat de kleur zo subtiel is dat je er niet veel van kunt zien. Ik heb gelakt met één laagje. Met twee laagjes zou het effect iets groter worden, maar niet veel. Het witte randje van je nagel wordt er iets opvallender door, voor een extra verzorgd effect. Voor mijzelf geeft één laagje voldoende effect.

IMG_0459

Het tweede lakje is nummer 803. Vrij roze, lekker zoet en hij knalt lekker van je vingers af. Voordat ik dit lakje aanbracht, vijlde ik mijn nagels. Daardoor zijn mijn nagels bij deze swatch iets korter dan bij de swatch van het eerste lakje.

IMG_0448

IMG_0454

Dit lakje is na één laagje al vrij dekkend. Toch bracht ik twee laagjes aan, zodat het effect nog zoeter en snoeperiger is.

IMG_0488

IMG_0492

IMG_0494

IMG_0461

Lakje 804 is iets rozer dan 803. Knalt zo mogelijk nóg meer van je nagels. Dit lakje dekt ook al prima na één laagje, maar ik heb weer twee laagjes aangebracht.

IMG_0449

IMG_0518

IMG_0497

IMG_0500

IMG_0502

Ik heb dit laatste lakje er na het swatchen op laten zitten. Ik ben benieuwd hoe lang hij houdt met twee laagjes. Ik zal jullie later updaten.

Hoewel ik al een paar nagellakjes van Hema in mijn collectie had, ben ik toch weer erg blij met deze lakjes. Zoals ik gewend ben van Hema lakjes, lakken ook deze erg makkelijk door het fijne borsteltje. Ik heb bijna niet gemorst. De lak is daarnaast zeer snel droog, waardoor je snel verder kunt met wat je verder nog wilt doen.

Hema verkoopt diverse soorten nagellak. De lakjes die ik hier heb geswatcht zitten in flesjes van 11 ml en kosten € 2,50 per stuk.

1 Comment on Nieuwe nagellak van Hema

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge