Deze voorwaarden hebben betrekking op de website volgsuzanne.nl. Aan de inhoud van deze website kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Over Volg Suzanne

Volg Suzanne is een persoonlijke blog, waarop regelmatig artikelen verschijnen die gaan over beauty, fashion, lifestyle of food. Er is niet één speciaal thema; ik kan en mag schrijven over alles wat mij aantrekt of interesseert. De content (tekst en foto’s) wordt geheel door mij ontwikkeld (tenzij anders aangegeven) en is daarom volledig eigendom van mij. Niets mag worden overgenomen zonder toestemming van mij.

Deze website is online sinds 13 mei 2014.

Doel en doelgroep

Het doel van mijn blog is het informeren van lezers over de dingen die mij bezighouden, op een leuke en persoonlijke manier. Ik richt mij voornamelijk op meiden en vrouwen, maar mannen zijn hier uiteraard ook welkom.

Content

De content op deze website wordt geheel door mij ontwikkeld (tenzij anders aangegeven) en is daarom mijn eigendom. Niets van deze website mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Adverteren

Wil je adverteren op Volg Suzanne, neem dan contact op via het contactformulier.

Copyright

Het is verboden om teksten en foto’s van Volg Suzanne over te nemen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van mij. Doe je dat wel, dan ben je schuldig aan diefstal.

Disclaimer

Volg Suzanne is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, welke is ontstaan door het lezen van artikelen of het bekijken van filmpjes, het aanschaffen van producten of het bezoeken van bepaalde (web)shops waar ik wellicht over schrijf.

Advertorials en betaalde reviews

Wanneer ik advertorials (betaalde artikelen) schrijf of reviews over producten die ik krijg opgestuurd door een merk of bedrijf, dan vermeld ik dat onderaan een artikel.