Ik luister altijd naar muziek. Tijdens het ontbijt, tijdens het koken, in de auto. Al-tijd. Het geeft net wat extra’s aan de dag, zonder muziek mis ik echt iets. Vandaag deel ik mijn favoriete muziek van dit moment met je, om te luisteren klik verder!

Ik heb trouwens niet echt een bepaalde muzieksmaak, als iemand aan mij vraagt van wat voor muziek ik houd, dan antwoord ik meestal top 40. In de top 40 staat van alles wat en er zit altijd wel iets tussen wat ik leuk vind. Op de radio luister ik altijd naar 3FM. Daar komt niet altijd top 40 muziek voorbij, maar dat is aan de andere kant ook weer leuk. Zo leer ik nieuwe artiesten kennen die ook zeker de moeite waard zijn. En sommige sijpelen alsnog door naar de top 40, maar ik ken ze dan lekker al!

Oké, tijd voor mijn favorieten!

Ariana Grande, Jessie J & Nicki Minaj – Bang Bang
Afgelopen week voor het eerst gehoord op 3FM en ik vond het meteen een stoer nummer. Het blijft ook zo lekker in je hoofd hangen. Op YouTube kon ik nog niet de officiële video vinden, vandaar deze video.

Sam Smith – Stay
Gewoon, omdat ‘t een mooi liedje is.

Clean Bandit – Extraordinary
Dit is zo’n lekker zomers nummer, ik weet niet precies waarom maar ik vind ‘m net zo leuk als z’n voorganger Rather Be.

Pharrell Williams – Come Get It Bae (Bae = “Before Anyone/Anything Else”)
Pharrell gaat goed! Vroeger, toen hij in NERD zat, vond ik zijn muziek niet zo leuk, maar waar hij tegenwoordig mee bezig is vind ik echt leuk! Zijn vorige single Happy was één van mijn favorieten, al is het maar omdat het de titeltrack is van Despicable Me 2.

Bastille – These Streets
Dit is zo’n artiest die ik ken van 3FM. De andere muziek van Bastille deed mijn hart niet sneller kloppen, maar dit liedje vind ik leuk. Ik vind hem lijken op Standing On The Sun van Beyoncé, misschien dat ik These Streets daarom wel zo leuk vind.

Ed Sheeran – Don’t
Weer zo’n knaller van Ed. Ik vind werkelijk alle muziek van Ed Sheeran leuk en zo ook deze nieuwe van ‘m.

Dat was het! Dit zijn de liedjes waar ik momenteel de radio harder voor aan zet. Ik hoop dat je het leuk vond om mijn muzieksmaak een beetje te leren kennen. Tot morgen!

1 Comment on Favoriete muziek van dit moment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge