Screen Shot 2014-10-25 at 23.12.39

Goedemorgen! Vandaag is het tijd om te spammen! Heb jij een blog of ken jij een leuke website, lees dan even verder en doe mee met Spam je Blog!

Ik vind het leuk om te zien wie mijn blog bezoekt. Wie jij bent dus! Heb jij zelf een blog, laat dan vooral een reactie achter onder dit bericht met wie je bent, waarover je blogt en natuurlijk een linkje naar je blog! Ik vertel regelmatig over mezelf, maar ik wil ook graag zien waar jij je mee bezighoudt. En zo leer ik vast ook weer nieuwe leuke blogs kennen.

Ken jij een andere leuke website die je onder de aandacht wil brengen, laat dan ook vooral een reactie achter. Altijd leuk om nieuwe dingen te ontdekken!

Het kan trouwens even duren voor jouw reactie te zien is onderaan dit artikel, omdat ik alle reacties met een link naar een website handmatig moet goedkeuren. Fijne zondag!

2 Comments on Spam je blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge