IMG_3241

Woei, het is herfst! Ik vind de zomer erg leuk, maar de herfst heeft ook zijn charme. Ik vertel je vandaag waarom ik de herfst zo leuk vind. Kijk je mee?

1. Mijn bedje ligt lekkerder dan ooit. Ik heb geen last van klotsende oksels omdat het te warm is en ook geen koude tenen omdat het zo koud is. Ik ben dol op mijn bed. Heerlijk warm en zacht.

DSC_1382

2. Ik heb weer zin om thee te drinken ‘s avonds voor de tv. In de zomer zijn we meer buiten en dan pak ik liever ijsthee. Maar ineens heb ik weer behoefte aan een lekker warm kopje thee voor de tv. Genieten hoor.

3. De pyjama’s mogen weer uit de kast. En de badjassen. En de pantoffels of badstof sokken.

4. Mijn wenkbrauwen kan ik weer netjes bijwerken ‘s ochtends. In de zomer heb ik het zo warm, dat bijtekenen met poeder niet zo goed gaat. In de herfst hebben mijn wenkbrauwen weer een normale temperatuur en dan heb ik ze zo ingekleurd! Ook de rest van mijn make-up brengt weer fijn aan en het blijft ook weer goed zitten.

5. Op straat lekker door de knisperende bladeren wandelen. Vooral als het dan een beetje fris en toch zonnig is: gezellig!

11November

6. Ook gezellig: buiten een rondje lopen of fietsen en genieten van de veranderende natuur. Vooral in het bos is dat zo lekker. De blaadjes aan de bomen verkleuren en vallen, maar uiteindelijk blijft er net zo’n charmant landschap over.

7. Het is eerder donker en dan kunnen ook weer gezellig de kaarsjes aan. Ik heb trouwens nog zoveel geurkaarsjes in de kast liggen, dat ik vanaf nu elke avond vol gas kan stoken en dan zijn ze denk ik tegen het voorjaar wel een keertje op. Kan ik tegen die tijd weer gezellig nieuwe kaarsjes kopen 😉 O, en ook leuk: bij de mensen naar binnen kijken. Dat kan ook weer gezellig als het buiten donker is!

8. In de herfst kun je soms nog zonder jas naar buiten. Hoewel het “Kleerbericht” van 3FM zo langzamerhand iedere ochtend adviseert om je winterjas aan te trekken, heb ik niet eens een jas aan! Wel een vestje trouwens.

DSC_0427

9. Autorijden is lekker aangenaam in de herfst. Ik heb geen airco in mijn auto, dus in de zomer kan het best heet zijn. Gelukkig is het in de herfst prima te doen in de auto, niet te warm en niet te koud. Lekker met het opkomende zonnetje naar mijn werk rijden: ik vind het leuk. En ik hoef nog geen ruiten te krabben.

10. En natuurlijk het leukste van de herfst: ik ben jarig in de herfst! Hoera. Nog een paar weken en dan is het zover. Natuurlijk lees je dat tegen die tijd op Volg Suzanne 🙂

5 Comments on 10x Het is herfst!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge