VS sep 33

Dag september, hoi oktober! We zitten alweer in oktober! Voor mijn gevoel is september echt voorbij gevlogen. Gelukkig heb ik de foto’s nog. Afgelopen maand vond ik mijn trouwjurk, gingen Sjoerd en ik naar een show van Jochem Myjer en we bezochten trouwlocaties tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Kijk je mee naar mijn september in foto’s?

VS sep 1

Eerste week september

In de eerste week van september maak ik stiekem deze foto vanuit de auto. Ik vind dit zo’n mooie weg, het is in Oisterwijk richting mijn werk. De bomen zijn momenteel trouwens al veel herfstiger dan hier.

VS sep 2

Het is weekend en we doen boodschappen. Mus vindt deze tas erg leuk en de volgende ook.

VS sep 3

Kijk maar. Dit doet ze zo vaak, ik moet er elke keer weer om lachen.

VS sep 4

Mus verstopt zich ook graag onder het kleed op de bank. Sjoerd vouwt een omslagdoek voor Mus.

VS sep 5

Tweede week september

In de tweede week van september maak ik eens een foto van mijn lunch. In de roze broodtrommel zitten twee boterhammen en ik drink groene thee. Nieuwsklok, de plaatselijke krant van Oisterwijk, is net bezorgd en die lees ik even.

VS sep 6

Sjoerd eet ‘s avonds niet thuis, dus ik haal eten bij De Gouden Bogen – die naam las ik ergens op Facebook en die vind ik zo grappig! Haha.

VS sep 7

En ik ben blij met mijn nieuwe laptop. Ik had al een jaar of vier een Sony Vaio, maar die was op. Ik heb nu een Asus en hij is super snel! Sjoerd is zelfs jaloers.

VS sep 8

Ik ben nog een keer alleen deze week en ga friet eten bij mijn ouders in Fijnaart. Gezellig! Als je goed kijkt, zie je hond Mike bij mijn voeten liggen.

VS sep 9

Hoi, friet met een frikandel!

VS sep 10

Gezellig nu het al wat eerder donker wordt.

VS sep 11

Zaterdag hebben we een verjaardag. Ik doe mijn nieuwe oorbellen van Loavies in. In plaats van een klein dopje op de achterkant, zit er een grote bol. Dit is in. Ik ben nog niet overtuigd, want zo’n oorbel is best zwaar…

VS sep 12

Cadeautjes! We gaan naar Sjoerd zijn nichtjes en hun moeder. We kopen wat spulletjes bij Hema. Ik vind de cadeautasjes van Hema ook zó leuk!

VS sep 13

We gaan brunchen bij Sjoerd zijn nichtjes. We hebben mosterdsoep en lekkere broodjes. Het is heel gezellig!

VS sep 14

Kater Tom is er ook. Hoi.

VS sep 15

Zondag. Mees ligt te chillen op de polo die Sjoerd kreeg van mijn broer. Lekker zacht natuurlijk.

VS sep 16

We kijken gezellig samen tv met Wokkels en Mikado chocolade.

VS sep 17

Mees ligt ondertussen gestrekt bij Sjoerd op “schoot”.

VS sep 18

Het is niet echt lekker weer buiten, maar we hebben nog vlees over. Dus gaan we ‘s avonds binnen barbecueën!

VS sep 19

Mus kijkt toe.

VS sep 20

VS sep 21

VS sep 22

Mees kijkt ook toe. Natuurlijk van dichtbij: hij ligt wéér op tafel.

VS sep 23

Derde week september

Het begint goed (not): het is koud en nat. Bah. Het is van de week kermis bij ons in de buurt, hopelijk wordt het nog beter.

VS sep 24

Sjoerd eet niet thuis. Mees wil dit maaltijdpannetje wel even proberen voor mij.

VS sep 25

Als ik eet, ligt Mees op tafel te slapen. Zo is hij toch bij mij.

VS sep 26

JOEHOE! Het is vrijdag. Mus is blij en ik ook: want ik ben vrij en ik ga met mijn moeder trouwjurken passen! Poging en winkel drie, dus ik ben benieuwd.

VS sep 27

We zijn bij een bruidsmodewinkel in Etten-Leur en ja hoor: hier vind ik mijn jurk! Er komt snel een artikel online over hoe dat ging. Ik ben super blij!

VS sep 28

Zaterdag wil ik naar het tuincentrum om nieuw kattengras te kopen. We komen terug met kattengras, maar ook plantjes voor buiten. Mus en Mees hebben het kattengras gelijk gevonden!

VS sep 29

Het resultaat. Het stoeltje met vetplantjes had ik al: deze heeft mijn moeder gemaakt.

VS sep 30

VS sep 31

Dit orchideetje vind ik ook erg leuk en nemen we ook mee. Ik zet ‘m in de keuken neer. Na een half uur vindt Mees ‘m ook heel leuk en gooit het potje om! Vind ik niet leuk. Ik zet hem dan maar op mijn nachtkastje neer.

VS sep 32

We eten tussen de middag party knaks. Gewoon, omdat het kan!

VS sep 33

VS sep 34

We gaan op visite bij Oma en hebben voor haar ook een orchidee gekocht. Ik doe nog even een leuk lintje om het potje en we kunnen gaan!

VS sep 35

Als we thuiskomen, treffen we Mees zo aan. Die is natuurlijk helemaal uitgeput van het omgooien van mijn orchidee.

VS sep 36

‘s Avonds maak ik broodjes met guacamole, tomaat en knakworstjes. Met nacho’s erbij. We eten veel knakworsten vandaag, maar het is ook zo lekker 😉

VS sep 37

Zondagochtend staat deze Campanula mooi te zijn in de achtertuin! Ik kan echt genieten van mooie plantjes.

VS sep 38

We krijgen vriendinnetje Annelies met haar vriend op visite. Ik maak voor het eten soep en salade, Annelies neemt een zelfgemaakt gebakje mee. Lekker!

VS sep 39

Vierde week september

Hoi, daar ben ik weer aan het lunchen! Mijn collega’s zitten nog niet aan tafel, dus ik lees weer even wat.

VS sep 40

‘s Avonds gaan we naar Jochem Myjer in het Chassé in Breda. Het is super leuk! Zijn show “Even Geduld aub” is een toppertje.

VS sep 41

Dinsdag eten we vissticks met worteltjes en salade.

VS sep 42

Woensdag eten we rösti rondjes met kipfilet in een sticky barbecue sausje. Er moest eigenlijk ook nog groente bij, maar die hadden we gisteren al op. Oeps.

Ik maak trouwens binnenkort weer een nieuwe editie van mijn eetdagboek, met nieuwe inspiratie 🙂

VS sep 43

Weekend! Mijn ouders komen op visite. Ze nemen een cadeautje mee voor Sjoerd, omdat hij last heeft van zijn knie. De fysio heeft gisteren met naaldjes in de spieren van zijn knie geprikt, en Sjoerd heeft vandaag best last. Dat verdient een beterschap-cadeautje 😉

VS sep 44

Er staan koekjes op tafel en Mees ziet het wel zitten.

VS sep 45

Na de koffie gaan we naar de molen: deze molen staat vrijwel in onze achtertuin. Elke zaterdag is hij geopend voor publiek en kun je naar binnen. Leuk!

VS sep 46

Ook maken we een wandelingetje door Leur. Het is prachtig weer en we stoppen ook even bij de vader van Sjoerd, die op zijn boot is in de haven. Nog meer gezelligheid!

VS sep 47

Zondag bezoeken Sjoerd en ik enkele potentiële trouwlocaties.

VS sep 48

We hebben een keuze kunnen maken en we zijn nu de puntjes op de i aan het zetten rondom de reservering. Spannend!

VS sep 49

Dit zien we als we weer thuis zijn en ik eten ga koken.

VS sep 51

Laatste week september

Mijn collega neemt eendenborstfilet mee naar het werk en dat staat maandagavond bij ons op het menu. Mees vindt het maar wat interessant. Hij mag heel even kijken, maar dan moet hij van het aanrecht af.

VS sep 52

We eten er aardappeltjes en worteltjes bij en een saus van jus d’orange, maar ik laat de saus niet lang genoeg inkoken, waardoor hij waterig blijft. Ach, het gaat om het idee en de smaak was heerlijk 😉

VS sep 50

‘s Avonds bak ik een cake. Ik kocht zaterdag cakemix en pannenkoekenmeel bij de molen – de molen verkoopt zelf meel en leeft van de opbrengst en donaties – en met de cakemix ga ik aan de slag!

VS sep 53

Mixen…

VS sep 54

En klaar! De cake is enorm zwaar, maar wel lekker!

VS sep 55

Mees wil ook graag proeven van de cake. Hij krijgt niks hoor. Maar wat kan die zielig kijken! Ik vind Mees echt een knapperd zo.

Hoi oktober!

Dat was september weer! Oktober staat in het teken van verjaardagen: mijn vader is jarig, ik ben jarig, mijn moeder is jarig en de oma van Sjoerd is jarig! Tussendoor gaan we de locatie voor de bruiloft rondbreien en er zal nog wel van alles gebeuren. Ik heb er zin in. Fijne dag!

7 Comments on Volg Suzanne #3 – September: Trouwjurk, Jochem Myjer, Trouwlocatie

 1. Mees zou zo de broer kunnen zijn van onze M. Leuke foto’s. En als je cake en pannekoekenmeel haalt, waarom niet meteen gewoon meel voor brood? Zelfgebakken brood is ook zo lekker! En echt niet moeilijk. Ik denk dat ze bij die molen ook wel echte gist verkopen.
  Daenelia plaatste onlangs… Hij is thuisMy Profile

   • Beetje laat: maar je hebt geen broodbakmachine nodig om brood te maken met meel. Niet dat ik aanraad met de hand deeg te kneden (tenzij je echt Popeye onderarmen wilt), maar met een goeie mixer en deeghaken kom je echt een eind. En dan in de oven. In een grote broodvorm, of desnoods een cakevorm. Of gewoon ronde bolletjes.
    Broodmaken is echt niet zo heel erg moeilijk. Zeker niet met een goeie keukenmachine.
    Daenelia plaatste onlangs… Friday Freebies: HalloweenMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge