Een baby beweegt en dan is de kans groot dat zijn sokken onderweg uitvliegen. Superleuk voor jou en je baby om die miniteentjes te aanschouwen en vast te pakken, maar soms wil je dat die sokken gewoon even blijven zitten 🙂 En ik heb ze gevonden! Onze favoriete babysokjes zijn van Bambino en te koop bij Kruidvat. Onze dochter draagt bijna dagelijks sokjes van Bambino.

Bambino Basic sokjes van Kruidvat

Wat er nou voor zorgt dat de Bambino Basic sokjes niet afzakken? Ik denk dat het komt omdat de sokjes van een prettige stof zijn gemaakt met stevig elastiek aan de bovenkant. Ook hebben de sokjes een hele fijne pasvorm. De sokjes passen goed om de tenen en de hiel van onze dochter. Bij andere sokjes zit de hiel soms helemaal op de verkeerde plaats bijvoorbeeld.

Assortiment babysokjes

De Bambino Basic sokjes zijn te koop per setje van drie en beschikbaar in verschillende maten. Bijvoorbeeld voor baby’s van 0 tot 6 maanden oud en van 6 tot 12 maanden oud. En elk setje sokjes bevat meerdere kleurtjes sokjes en ook verschillende modellen. Zo zit er altijd wat leuks bij! En da’s erg handy.

Onze dochter van 6 maanden draagt sinds een paar dagen de sokjes geschikt vanaf 6 maanden, voor die tijd heeft ze altijd die van 0-6 maanden gepast. Dus de pasvorm is erg goed, de sokjes in de kleinste maat passen inderdaad gewoon echt de volledige eerste zes maanden! En: onze dochter is heel beweeglijk maar ze heeft de sokjes nog niet zelf uitgetrappeld. Pluspunten!

Andere fijne babyproducten van Bambino

Wij hebben voor onze baby ook een paar hydrofieldoeken en slaapzakken van Bambino. De hydrofieldoeken drogen fijn af na het badderen (en gebruikten we voorheen ook voor onder haar hoofdje in bed – om eventueel spuug op te vangen) en de slaapzak trekken we al lekker aan na het badderen ‘s avonds. Na haar laatste flesje kan ze haar bedje in en ze ligt dan gelijk lekker warm.

Ook leuk: de producten van Bambino zijn allemaal in verschillende fijne printjes en kleurtjes verkrijgbaar en ook de pasvorm van bijvoorbeeld de slaapzak is uitstekend. En dat ook nog eens voor zachte prijsjes!

Bambino is te koop bij Kruidvat.

Was jij al bekend met de producten van Bambino? Welke sokken draagt jouw kindje graag?

2 Comments on Bambino | Babysokjes die echt blijven zitten!

  1. Dank voor de tip! Was dit een tijdelijk artikel of verkoopt Kruidvat het nog steeds?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge