Catrice LE Treasure Trove C04 02

Hoi! Gisteren was ik even bij het Kruidvat – die is in Leur gewoon open op zondag – en daar zag ik een plaaaatje van een nagellak staan in het schap van Catrice. Een mooie rode kleur uit de Treasure Trove Limited Edition. Ik heb het over kleur C04: Treasured Twinkles. Ik vond hem zo mooi, dat ik ‘m kocht! Kijk verder voor de swatches.

Hoewel ik negen van de tien keer een rustig kleurtje op mijn nagels draag, lichtroze bijvoorbeeld, vind ik het af en toe ook leuk om een opvallende kleur te dragen. Toen ik Treasured Twinkles zag kreeg ik daar weer helemaal zin in. Het is een prachtige rode kleur met een klein glimmertje er in. Heel chique! De fles heeft een gouden dop en is verder à la Catrice: simpel – en toch heeft het iets.

Catrice LE Treasure Trove C04 03

Volle nagellak

Als ik het kwastje uit de fles haal, valt mij op dat de nagellak vrij vol en dik is. Dat lijkt me aan de ene kant fijn, want dan lakt hij waarschijnlijk gelijk heel dekkend, maar aan de andere kant gaat hij daardoor misschien niet snel drogen. We gaan het zien!

Catrice LE Treasure Trove C04 04

Zie je dat de lak een heel klein beetje glimt?

Catrice LE Treasure Trove C04 05

Swatch: Treasured Twinkles

Zoals gedacht lakt deze lak erg fijn, met één laagje dekt hij al enorm goed, maar – gewoon omdat het kan – doe ik twee laagjes. De lak is dik, maar het wordt het niet stroperig of streperig. Gewoon mooi. En de kleur is ook echt prachtig!

Catrice LE Treasure Trove C04 06

Catrice LE Treasure Trove C04 07

De lak is vol, lekker rood en hij glimt chique door een klein glittertje. Ik wou dat ik de kleur beter kon vastleggen op beeld. Ik vind deze lak erg geslaagd! En hij droogt ook nog eens loeisnel.

Catrice LE Treasure Trove C04 01

Prijs- en verkoopinformatie

Treasured Twinkles is kleur C04 uit de Treasure Trove van Catrice. Dit is een limited edition, dus maar tijdelijk te koop. De lak is onder andere te koop bij Kruidvat en kost € 3,59.

Ben jij al bekend met deze nagellak of deze collectie van Catrice? Wat vind je ervan?

1 Comment on Catrice Treasure Trove LE: C04 Treasured Twinkles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge