Dettol zachte mousse 1

Pasgeleden ontdekte ik bij de oom van Sjoerd Dettol Touch of Foam, ook wel Dettol Zachte Mousse genoemd. Dit is handzeep in de vorm van schuim. Ik vond dit zo fijn dat ik zelf een paar flacons heb ingeslagen. Ik heb nu een flacon in de keuken staan en dat werkt heel goed!

Dettol

Dettol staat natuurlijk bekend om haar antibacteriële zeep, schoonmaakmiddelen en douchegel. Hoewel ik niet per se geloof dat Dettol echt beter reinigt dan andere zeep of schoonmaakmiddelen, vind ik deze mousse wel lekker spul hoor. Het werkt fijn, ruikt lekker en maakt mijn handen lekker zacht.

Dettol zachte mousse 3

Rose & Cherry en Vanilla & Orchid

Bij Kruidvat was deze zeep in de aanbieding (2+2) en ik heb daarom vier flacons ingeslagen. Ik heb twee flacons met Rose & Cherry geur gekocht…

Dettol zachte mousse 4

En twee flacons met Vanilla & Orchid geur. Logisch dat deze fles dan paars is, hè?

Dettol zachte mousse 5

Dettol zachte mousse 6

Dettol zachte mousse 7

Lekker veel schuim

Met één klein pompje krijg je al lekker veel schuim. O ja, tip: de eerste paar keren dat ik mijn handen waste met dit schuim, deed ik wat schuim op mijn ene hand en vervolgens hield ik mijn handen onder de kraan. Gevolg: al het schuim spoelde weg.

Dettol zachte mousse 8

Nu doe ik één pompje schuim in mijn hand, klein beetje water erbij, lekker inwrijven tussen mijn handen en daarna afspoelen.

Ideaal in de keuken

Ik vind deze mousse extra prettig werken in de keuken, nadat ik met vette dingen heb gewerkt (olie) of plakkerige kip. Door het schuim lijkt de viezigheid sneller van mijn handen af te gaan. En dat is natuurlijk de bedoeling! Wat ik tegelijkertijd leuk vind, is dat ik me door dit schuim in een restaurant waan of zo.

Dettol zachte mousse 2

Prijs- en verkoopinformatie

Deze Dettol mousse, Touch of Foam, is onder andere te koop bij de drogist en in de supermarkt. Bij Kruidvat kost één flacon € 3,79.

Kende jij dit product al? Lijkt je dit fijn, of heb jij liever vloeibare zeep?

3 Comments on Favoriet in de keuken: Dettol Touch of Foam Zachte Mousse

  1. Ik koop deze niet meer. Het schuim is wel lekker, maar dat krijg je ook als je zelf even flink je handen wast.
    Nee, het vervelende van deze zeep vind ik dat het er uit-spuit. En dan vaak niet in mijn hand, maar op mijn shirt terecht komt. Een soort van … nou ja, ejaculatie van schuim.
    Dat heb ik bij andere zeeppompjes niet.
    Daenelia plaatste onlangs… Masters of Sex, de serieMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge