Etos concealer resultaat 01

Hoi! Eén van mijn favoriete make-up producten is concealer. Ik kan er zo fijn oneffenheden mee weg smeren en ik krijg er een open blik van als ik het onder mijn ogen aanbreng. Ik was altijd fan van vloeibare concealers, maar tegenwoordig pak ik dagelijks een crème concealer. Mijn nieuwe crush is het Etos concealer palette. Het palette bevat diverse kleuren en is daarom geschikt voor elk vlekje en elk huidje. Kijk verder voor meer informatie en voor en na foto’s!

Etos concealer 01

Etos concealer palette

Ik zag het palette onlangs in de winkel liggen en ik besloot het mee te nemen. Er zitten meerdere lichte kleuren in voor een normale dekking en groen en paars voor een hardcore dekking (groen maskeert rood en paars maskeert een grauwige huid). Ook zit er een highlighter in om de pluspunten in het gezicht te accentueren. Genoeg opties dus!

Etos concealer 04

Ik ben vooral benieuwd naar de meest linkse kleuren. Ik vind het altijd moeilijk om een juiste kleur concealer te vinden, omdat het de ene keer te licht uitpakt en de andere keer te donker. Ik heb nu drie kansen om de juiste kleur te vinden, dus dat moet lukken.

Etos concealer swatch 02

Swatches

Even testen hoe de kleuren op mijn huid uitpakken. De linkerkleur is bijna wit en de highlighter (rechts) zie je bijna niet. Zo subtiel is hij. De kleuren zijn trouwens heel romig – vooral de highlighter trekt meteen in de plooitjes bij mijn pols. Hoe zal dat onder mijn ogen uitpakken, waar ik ook fijne lijntjes heb?

Etos concealer 03

De juiste kleur vinden

Ik test achter de schermen alle kleuren concealer even, en ik ga uiteindelijk voor de tweede kleur van links. Die past het beste bij mij. Ik test alleen de naturel kleuren.

Etos concealer 05

Concealer testing 123

Laten we verder gaan testen! Ik begin natuurlijk met een make-uploos gezicht. Ik lach maar een beetje om de foto te redden.

Etos concealer 06

Naturel van heul dichtbij. Het is vooral onder mijn binnenste ooghoeken een beetje donker. Op zich niet heel overdreven, maar het kan beter.

Etos concealer 07

Mijn rechteroog (voor de kijkers links) is nu voorzien van concealer. Dit oog lijkt meteen groter, vind je niet?

Etos concealer 08

Concealer onder mijn beide ogen. De kleur lijkt misschien iets te licht als je bij mijn neus kijkt, maar geloof me – dat komt nog goed. Ik breng hierna de rest van mijn make-up aan. Ik begin met het afpoederen van mijn gezicht, zodat de concealer niet in de fijne lijntjes onder mijn ogen kan trekken en dan de rest.

Etos concealer resultaat 02

Tadaa!

Etos concealer def

Nog even alles naast elkaar. Linksboven helemaal naturel en rechtsonder helemaal af. Ik vind het resultaat perfect! De dekking is heel goed en de concealer blijft de hele dag zitten (mits goed afgepoederd).

Etos concealer resultaat 01

Happy!

Etos concealer 02

Conclusie en prijs- en verkoopinformatie

Ik ben heel tevreden over dit palette. De dekking is goed en de concealer blijft ook goed zitten. Dit palette kost € 6,99 en bevat zes kleuren. Drie kleuren voor een normale dekking, maar ook twee kleuren als je wat meer dekking nodig hebt. En een hightlighter om te accentueren. Je kunt alle kanten op met dit fijne palette!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge