Robshop mok Mus Mees 2

Op internet kwam ik De Robshop tegen. Een webshop vol met mokken, borden en tegeltjes met tekeningen van katjes erop. De eigenaar van de shop, Rob, tekent de katjes allemaal zelf. Hij tekent ook op verzoek katjes. Jij raadt nu vast al wat ik aan Rob heb gevraagd!

Robshop mok Mus Mees 1

Ik heb Rob gevraagd om onze katjes Mus en Mees na te tekenen op mokken! Ik koos een leuk formaat mok uit in de webshop van Rob, ik mailde Rob wat informatie en foto’s van Mus en Mees en dit is het resultaat! Een mok met Mus en een mok met Mees.

Robshop mok Mees 2

Mees ‘Yoda’

Op de eerste mok staat Mees getekend. Mees gedraagt zich altijd alsof hij alles al weet. Net Yoda* van Star Wars. Ik vind ‘m goed gelukt!

*Wikipedia: Yoda is een personage uit de Star Wars-saga. Op het gebied van wijsheid is Yoda de sterkste Jedi ooit.  

Robshop mok Mees 1

Robshop mok Mees 3

Robshop mok Mees 4

Robshop mok Mees 5

Robshop mok Mus 3

Lieve Mus

Op de andere mok staat Mus getekend. Mus is het lieve blije meisje dat dol is op (het slaan van) bloemetjes en plantjes en ze houdt van liefde en kroelen. Die emoties zie ik wel terug in deze tekening 😉

Robshop mok Mus 2

Robshop mok Mus 1

Robshop mok Mus 4

Robshop mok Mus Mees 4

Robshop mok Mus Mees 3

Mijn eigen striphelden

Ik vind de mokken erg leuk geworden, Mus en Mees zijn nu vereeuwigd als stripheldjes. Ben je nieuwsgierig naar wat Rob nog meer tekent? Bekijk De Robshop dan eens. De shop staat vol met leuke hebbedingetjes.

Ik heb de mokken zelf gekocht. Dit artikel is niet gesponsord.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge