Kaarsenplateau IKEA Cactaceae 2

Hoi! Ik was een hele tijd blij met mijn kaarsenplateau van Blokker, maar ineens vond ik het tijd voor iets nieuws. Ik wilde er cactussen bij. Misschien raakte ik een heel klein beetje geïnspireerd door andere bloggers die foto’s en interieurs opleuken met cactussen, maar het was ook echt een klein beetje een idee van mezelf. En zo heb ik mijn kaarsenplateau een prikkelende make-over gegeven, kijk snel verder.

Blokker kaarsenplateau 1

Kaarsenplateau van Blokker

Het kaarsenplateau was voorheen ook best gezellig hoor. Ik schreef er twee jaar geleden nog een artikel over, dat nog steeds goed wordt gelezen. Maaaar: soms is het gewoon tijd voor iets nieuws!

Blokker kaarsenplateau 2

Ik kon andere kleuren of andere typen kaarsen neerzetten, maar ik had zin om kleine cactussen te kopen – van die leuke in een gekleurd potje. En die hebben ze bij IKEA.

IKEA Cactaceae 1

IKEA Cactaceae

IKEA verkoopt verschillende kleine cactusjes (is dat een woord?) in verschillende vormen en in verschillende kleuren potjes. Sjoerd vond deze groene potjes leuk en ik eigenlijk ook wel. Groen steekt vast ook mooi af tegen de andere kleuren in onze woonkamer.

IKEA Cactaceae 2

Thuis uitgepakt en wel. Ik weet niet wat ik er nu zo leuk aan vind, ik vind ze voornamelijk heel schattig. En gebruiksvriendelijk. Ik denk dat onze katten hier ook wel keurig vanaf zullen blijven.

Kaarsenplateau IKEA Cactaceae 1

Het resultaat! Ik heb toch nog wat kaarsen op het plateau laten staan en het is nu een gezellige schaal geworden. Iets levendiger zo, of zoiets.

Kaarsenplateau IKEA Cactaceae 2

Kaarsenplateau IKEA Cactaceae 3

Prijs- en verkoopinformatie

Vind jij deze plantjes ook zo grappig? Je vindt de cactussen hier op de website van IKEA. Ze zijn echter alleen te koop in de winkel. Ze kosten € 4,99 per setje van drie, inclusief potje. Geen geld toch? Bedankt voor het lezen!

Vind jij cactussen ook zo leuk? Of heb jij een ander favoriet plantje om de boel aan te kleden?

Lees ook:

♥ Kaarsenplateau Blokker

4 Comments on Prikkelende make-over kaarsenplateau met IKEA Cactaceae

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge