DSC_0214

Bij Yolanthe Sneijder-Cabau zag ik een leuk kaarsenplateau voorbij komen. Natuurlijk op en top geregisseerd al die scènes met brandende kaarsjes en zo, maar ik heb nu ook zo’n plateau! Kijk je mee?

Hoewel ik onze eettafel best gezellig vond met geurstokjes en bloemetjes van Ikea, leek me zo’n kaarsenplateau toch ook wel leuk. Het plateau kun je eventueel op lange zomeravonden ook buiten op tafel zetten en dat staat dan super gezellig! Maar voor nu staat het plateau binnen op de eettafel.

Het kaarsenplateau

Het plateau waar de kaarsen op staan, is van aluminium en zo’n 40 centimeter in doorsnede. De rand is leuk afgewerkt met vierkante gaatjes (kan een gaatje vierkant zijn?) en de rand is iets hoger dan de binnenkant van het plateau.

DSC_0209

De kaarsjes: verschillende maten en kleuren

Ik heb verschillende maten kaarsen gekocht. Ik heb gekozen voor stompkaarsen, omdat die wel makkelijk en netjes branden. Dus niet dat ze helemaal scheef opbranden. De grootste kaars is zo’n 20 centimeter hoog, de kleinste zo’n 8 centimeter. Ze zijn allemaal even groot in doorsnede. De kleuren heb ik afgestemd op de kleuren in ons interieur: wit, grijs-esque en een tikje roze.

Stompkaarsen en losse lichtjes

Omdat ik niet alleen stompkaarsen op het plateau wilde, heb ik ook nog wat losse lichtjes gekocht: een glaasje met een wit kaarsje erin (zit vast), een glaasje voor een los waxinelichtje en losse waxinelichtjes die wat groter zijn dan normaal. Het rode waxinelichtje ruikt naar kersen en het roze waxinelichtje naar bosvruchten. Bij elkaar ruikt het dus heel fruitig.

IMG_0835

Vóór

DSC_0207

Na

Bedankt Yo!

Ik vind het heel leuk geworden zo, samen met de kippen, bloemetje van Ikea (eerst stonden er twee potjes op tafel, maar eentje is nu verhuisd naar de vensterbank in de keuken) en geurstokjes van Rituals. Bedankt, interieurstylist van Yolanthe, voor dit leuke idee!

Alles, dus het plateau en de kaarsen, heb ik gekocht bij Blokker.

2 Comments on Kaarsenplateau van Blokker

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge