DSC_0995

Hoi! Afgelopen zaterdag vierde ik mijn verjaardag. Het was een gezellige en zonnige herfstdag en de hele dag hadden we visite over de vloer. Het was een erg leuke dag en ik ben goed verwend! Ik laat je vandaag met plezier mijn cadeaus zien. 

DSC_0982

Het begint gezellig: ik zag deze badjas bij H&M hangen en op mijn verjaardag kreeg ik ‘m van Sjoerd. De badjas is ontzettend zacht en lekker warm! Verder heeft Sjoerd een deel van mijn nieuwe Asus-laptop betaald. Wat een lieverd is mijn Verloofde toch, hè.

DSC_0822

Van mijn ouders kreeg ik geld en van mijn broer en zijn vriendinnetje kreeg ik een cadeaubon van WE (Maria leest mijn blog altijd en weet dat ik fan ben van WE), een cadeaupakketje van The Body Shop en geurstokjes met bessen en frambozen.

DSC_0827

Het pakketje van The Body Shop bevat een douchegel en ‘body puree’ in een aardbeiengeur. Lekker! Er zit ook een douche puff bij.

DSC_0776

Bij Bomont in Etten-Leur zag ik leuke blauwe schaaltjes van Riverdale staan. En ik kreeg er vier op mijn verjaardag! Van de tante van Sjoerd. Wat zat het ontzettend leuk ingepakt. Zonde om open te maken.

DSC_0784

Ik vind deze schaaltjes heel erg schattig. De patronen vind ik heel mooi, ondanks dat ze allemaal verschillend zijn. Ze hebben iets romantisch, en die met de rechte streepjes is lekker modern. De glitters die in twee van de schaaltjes liggen, zijn versiering uit de cadeauverpakking.

DSC_0787

Ik ga de schaaltjes gebruiken om zoutjes of nootjes in te serveren, of iets ander gezelligs. Ik vind ze heel erg leuk!

DSC_0810

Nog meer blauwe schaaltjes! Deze zijn van Xenos. Gekregen van de vader van Sjoerd en zijn vriendin. Deze set bestaat uit een kleine schaal (wel iets groter dan de andere vier hierboven), een grote schaal en een bord.

DSC_0798

Ik vind dit zo’n leuk bord! Ik ga dit bord gebruiken om toastjes op te serveren of andere leuke hapjes met speciale gelegenheden.

DSC_0800

Deze schaal vind ik ook heel mooi. Hij is lekker groot, leuk om een salade in op te maken bijvoorbeeld, of om stokbrood in te serveren.

DSC_0805

Dit schaaltje is zo lief. Het printje aan de buitenkant van het schaaltje is strak en hoekig, in het schaaltje zit een lief bloemenpatroon. Super leuk!

DSC_0814

Van mijn schoonvader en zijn vriendin kreeg ik ook nog dit bak-pakketje. Kan ik lekker bakken! Ik kreeg een taartvorm in de vorm van een hart, koekjesstempels en een cupcake mix. Ik heb nu al zin om te gaan bakken!

DSC_0759

Van de oma van Sjoerd – ze voelt als mijn eigen oma en ik ben haar kleindochter – kreeg ik een paar oorbellen, een armbandje en een tasje om sieraden in op te bergen.

DSC_0762

Het tasje, hier uitgerold, bevat vakjes voor kleine sieraden en ringen. Handig voor als we bijvoorbeeld op vakantie gaan, zo kan ik mijn sieraden veilig opbergen.

DSC_0775

DSC_1000

Ik houd wel van dit soort oorbellen, niet te groot en toch aanwezig. Ik ben er heel blij mee.

DSC_0837

Van een andere tante van Sjoerd kreeg ik dit gigantische bak-pakket. Met een boek hoe ik lekkere cupcakes kan maken, cupcake bakjes, koekjesstempels, servetjes, stickers, vormpjes (die ga ik gebruiken om fondant uit te steken), onderleggers voor een zelfgebakken taart én een leuk notitieblokje. Wat een verwennerij.

DSC_0838

Ik kan flink aan de bak (letterlijk)!

DSC_0947

Van mijn schoonmoeder en haar vriend kreeg ik deze glaasjes. Ik had ze stiekem zelf uitgezocht en apart laten leggen. Het zijn windlichtjes met waxinelichtjes er in.

DSC_0949

De glaasjes komen – alweer – bij Bomont vandaan. Ze zijn lang en slank en in wisselende hoogtes. De kleur past helemaal in ons interieur.

DSC_0869

Ook kreeg ik dit fotogenieke herfstboeket van mijn schoonmoeder.

DSC_0890

DSC_0893

DSC_0753

Geurkaarsen van Air Wick in de geur kaneel en knapperige rode appels, gekregen van de oom van Sjoerd en zijn vrouw. De kaarsen ruiken ontzettend lekker, echt naar kaneel en appel (toevallig) en nu ik dit schrijf brandt er toevallig eentje. Sjoerd vindt het nu net naar appeltaart ruiken in huis!

DSC_0757

Het zijn gelkaarsjes en de lontjes vind ik erg leuk, zo met die bollen. De glazen zelf lopen een beetje schuin toe.

DSC_0865

Bij de geurkaarsen kreeg ik een passend boeket met rode rozen.

DSC_0844

Wij zijn meteen klaar voor kerst met deze 13-delige amuseset. De tante van Sjoerd (ja, dit is tante nummer drie!) weet heel goed wat ik leuk vind. Deze set bestaat uit drie glaasjes, drie stenen schaaltjes in de vorm van een ster, drie schaaltjes in de vorm van een kerstboom en een stenen onderbord.

DSC_0853

DSC_0862

Laat de kerst maar komen!

Liefde voor iedereen

Ik heb verder nog meer geld gekregen en van mijn werk heb ik een bol.com cadeaubon gekregen. Ik ben heel erg verwend en ik ben zo blij met alles! Super leuk.

Bedankt Sjoerd, papa, mama, Joost, Maria, Frank, Ine, Ans, Bob, Oma, Rijka, Luca, Ingrid, Anita, Pip, Pluin, John, Marcel en Clasien voor alle leuke cadeaus!

19 Comments on Feest: verjaardagscadeaus 2015

 1. Ik vind hier om over te lezen en denk eerst van…dit zijn toch mannenschoenen. Maar zo hip ben ik niet hé. 😉 Ik zie wel om me heen verschillende mode komen: chique jurk met sneaker, mannen met uggs. Dus ik denk dan, waarom ook weer niet. Gewoon doen waar je zin in hebt en wat je mooi vind.

 2. Neem me niet kwalijk voor mijn eerste reactie dat was bedoel voor ander blog..hahah sorry…Gefeliciteerd! En wat een leuke kleur badjas, komt mooi van pas met deze koude periode. Blauwe schaaltjes van Riverdale die vind ik zo mooi. Je schoonmoeder bosje bloemen doet zeker niet ten onder. Geniet ervan je cadeaus, zij zijn allemaal stuk voor stuk leuk.

 3. Nog van harte gefeliciteerd, hoop dat je verder ook een fijne dag hebt gehad! Die schaaltjes heb ik toevallig pas gezien; zo verliefd op! Super leuk!
  marjolein plaatste onlangs… WifiMy Profile

 4. Hey Suzanne,

  Die schaaltjes van de Xenos; uit welk jaar komen die? Zijn ze ergens nog verkrijgbaar? Ik heb een servies waar ik nog schaaltjes en bordjes bij zoek en deze zouden heel goed passen…

  Groetjes,

  Nathalie

  • Hoi Nathalie, de schaaltjes heb ik in 2015 gekregen maar ik heb ze laatst nog gezien bij Xenos. Hopelijk kan jij ze ook nog vinden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge