Kerst 2015 1

Hoi! Happy New Year! Gelukkig 2016! Heb je fijne feestdagen gehad? Ik wel. Sjoerd en ik hebben alle feestdagen met familie gevierd en dat was erg gezellig. Vandaag heb ik de foto’s voor je in de aanbieding van onze Kerst en Oud & Nieuw. Kijk je mee?

Kerstavond 2015 1

Kerstavond, donderdag 24 december 2015

Op 24 december ga ik nog een ochtend werken. Ik zie deze gigantische spin lopen op kantoor. Maar ik ben lief en ik laat hem zitten. Mijn collega’s en ik sluiten het jaar af met een lunch en dan kan de vakantie beginnen. Ik moet op 30 december nog heel even werken, maar het voelt verder gewoon al als vakantie.

Kerstavond 2015 2

Als ik klaar ben op mijn werk, rijd ik even langs het tuincentrum. Even een kleinigheidje halen voor mijn ouders en de ouders van Sjoerd, omdat we Kerstmis bij hen vieren. Ook neem ik nieuw kattengras mee voor Mus en Mees. Genieten!

Kerstavond 2015 3

Hoewel Sjoerd en ik geen cadeautjes voor elkaar zouden kopen, komt Sjoerd ineens toch met cadeautjes voor mij aanzetten. Het zijn lekkere warme huissokken en kauwgom van een meter lang. Wowie.

Kerstavond 2015 4

‘s Avonds kijken we tv en knabbelen we wat lekkere hapjes.

Kerst 2015 2

Eerste Kerstdag, vrijdag 25 december 2015

Onze kerst begint met een lekker ontbijtje.

Kerst 2015 3

Vanmiddag gaan we naar mijn ouders. We hebben lootjes getrokken en ik moet nog wat cadeautjes inpakken. Ik vind ondertussen deze kat in de zak.

Kerst 2015 4

We borrelen bij mijn ouders.

Kerst 2015 1

En we pakken cadeautjes uit. Sjoerd had mijn vader zijn lootje getrokken, maar hij had toch nog weer een cadeautje voor mij. Ik moest heel hard lachen toen ik dat cadeautje uitpakte. Ik laat je binnenkort al mijn cadeaus zien in een apart artikel!

Kerst 2015 5

Na de gezellige middag gaan we gourmetten. Altijd lekker. We blijven nog de hele avond en als het al 26 december is kruipen we thuis weer in ons bedje.

Kerst 2015 6

Tweede Kerstdag, zaterdag 26 december 2015

Het is zaterdag, tweede kerstdag. We vieren vandaag Kerstmis bij de vader van Sjoerd met de familie. We borrelen en we eten en het is gezellig!

Kerst 2015 7

We hebben een driegangenmenu op het menu staan (hoe zeg je dat normaal?) en iedereen maakt een gang. Behalve Sjoerd en ik en de neefjes van Sjoerd, wij hebben als enige taak om van alles te smullen. Dat lukt zeker!

Kerst 2015 8

De kerstboom van mijn schoonvader. Vind ik mooi!

Kerst 2015 9

Derde kerstdag, zondag 27 december 2015

Hoewel Jezus nu allang geboren is en het feest officieel voorbij is, plakken wij er nog een derde kerstdag aan vast. Vandaag zijn we bij de moeder van Sjoerd en andere familie. We drinken en borrelen weer gezellig wat en we geven elkaar tijdens een dobbelspel cadeautjes.

Kerst 2015 10

Vanavond staat er weer een uitgebreid menu voor ons klaar, met nu zelfs vier gangen. Het is erg lekker en gezellig. We blijven een nachtje bij de moeder van Sjoerd slapen omdat het zo ver weg is, en de volgende dag gaan we weer naar huis.

Oudjaar 2015 1

Oudjaarsdag, donderdag 31 december 2015

De laatste dag van 2015 is aangebroken. Sjoerd en ik halen nog wat laatste boodschapjes, waaronder oliebollen, en lunchen met een donut en een appelbeignet. We moeten natuurlijk wel genieten van de laatste dag van het jaar!

Oudjaar 2015 2

De moeder van Sjoerd komt Oud & Nieuw bij ons vieren en ik maak deze hapjes met zalm en komkommer.

Oudjaar 2015 3

Oliebollen!

Oudjaar 2015 4

Als het 12 uur geweest is, schenkt Sjoerd de champagne in. Ik drink geen alcohol (vind ik niet lekker), maar ik probeer toch een klein glaasje. GELUKKIG NIEUWJAAR!

Oudjaar 2015 5

We kijken met zijn vieren naar het vuurwerk vanaf ons balkon. We kunnen het vanaf hier goed zien!

Gelukkig 2016!

Ik hoop dat jij hele fijne feestdagen hebt gehad en dat je een mooi nieuw jaar mag beleven. Ik hoop dat je dromen uit mogen komen en dat je met volle teugen gaat genieten van dit nieuwe jaar. Zoals ik ergens heb gelezen: nu begint je nieuwe boek. Maak het een mooi boek/jaar!

2 Comments on Feestdagen 2015: Foto’s

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge