DSC_1486

Ik heb laatst toch zo’n leuk boek gekregen! Het Flow Book for Paper Lovers. Dit boek is gevuld met meer dan 300 pagina’s aan alles wat je met papier kunt maken. Ik heb een aantal jaren in de grafische industrie gewerkt en ik vind papier daarom ontzettend leuk. Ik laat je vandaag een paar pagina’s uit het boek zien!

Tweede editie

Het Flow Book for Paper Lovers wordt uitgegeven door Flow Magazine en dit is de tweede editie. De eerste editie ken ik niet en en die heb ik daarom nooit gezien, maar van dit tweede deel ben ik in ieder geval fan. Wat staan er leuke dingen in. Mijn schoonmoeder, die me dit boek gaf, weet heel goed wat ik leuk vind!

DSC_1489

Het boek staat echt vol met van alles wat je met en van papier kunt maken. Bijvoorbeeld deze kaartjes, die je gewoon uit kunt scheuren en op de post doen.

DSC_1497

DSC_1491

Labels om ergens aan te hangen: je kunt ze ook weer heel gemakkelijk uit het boek scheuren en met een touwtje of lintje ergens aan ophangen.

DSC_1494

DSC_1495

Sommige pagina’s zijn uitklapbaar en die staan bijvoorbeeld vol met leuke vakjes, zoals hier.

DSC_1496

DSC_1501

DSC_1502

Kaarten, etiketten, labels, slingers, gekleurde vellen waar je een envelop van kunt vouwen… Echt alles wat je maar kunt bedenken wat van papier is staat in dit boek. Zo leuk! Ik kan er in blijven bladeren, ik zie steeds weer nieuwe dingen. Mijn boek is momenteel trouwens nog heel en compleet, maar daar gaat snel verandering in komen.

Omdat ik dit boek cadeau heb gekregen, weet ik de prijs niet, maar je kunt dit boek vast online of in de boekwinkel vinden en dan zie je de prijs vanzelf. Fijne dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge