DSC_1470

In de winter hebben haar en huid heel wat te verduren. Koude wind, regen en weinig zon. Mijn haar wordt daar super statisch en pluizig van, en dat ziet er niet heel geweldig uit. Gelukkig heb ik twee favoriete producten die ik gebruik om mijn haar een lekkere oppepper te geven met dit winterse weertje. Kijk je mee?

Conditioner en haarolie

Normaal gesproken behandel ik mijn haar niet heel uitgebreid: ik was het, ik gebruik soms olie, mousse en dan föhn ik mijn haar. In de winter merk ik echter dat mijn haar wat extra’s nodig heeft. Dus ik verwen mijn haar dan een beetje extra: met conditioner en haarolie. En het werkt!

DSC_1474

Stap 1: Conditioner na het haren wassen

De conditioner die ik tegenwoordig graag gebruik, is de Hydro Care conditioner van Nivea. Ik masseer dit in mijn haar na het wassen (vooral in de punten), daarna spoel ik het goed uit en laat ik mijn haar drogen in een handdoek. Ik kan mijn haar vervolgens zó gemakkelijk kammen, er zitten helemaal geen klitten in mijn haar en het is al lekker zacht en gevoed.

DSC_1472

Stap twee: Moroccanoil voor het föhnen

Voordat ik mijn haar ga föhnen, breng ik mousse aan en mijn favoriete haarolie: Moroccanoil. Deze haarolie maakt mijn haar heel zacht, glad en glimmend, en bovenop de conditioner is dit helemaal lekker. Het fijne aan Moroccanoil is dat je het op zowel nat als droog haar kunt gebruiken en wat je ook doet: je haar wordt er niet vet van. Ideaal!

DSC_1469

Drie keer in de week: ideale behandeling

Na mijn haar treatment, die ik drie keer per week uitvoer, kan mijn haar er echt weer tegenaan. Ik ben trouwens tegenwoordig weer vaak met de krultang in de weer, wat natuurlijk niet zo goed is voor je haar, en dat is voor mij ook een reden om extra lief te zijn voor mijn haar met lekkere producten. Mijn haar ziet er daardoor goed uit, het is glimmend, niet droog en het wordt niet statisch: ik heb dus de ideale verzorgingsbehandeling voor mijn haar gevonden! Tot morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge