DSC_0559 Adv

Mijn haar is vrij lastig onder controle te krijgen. Met verkeerde producten wordt mijn haar heel stug en dik en dan lijkt het net touw. Ik stuitte pasgeleden op de Hydro Care haarproducten van Nivea en ik heb de shampoo en conditioner getest. Klik verder voor mijn review!

DSC_0569

Nivea en ik

Ik vind dat Nivea erg fijne producten in haar assortiment heeft. En toen ik hoorde van de Hydro Care haarproducten, werd ik natuurlijk blij. Want iets (voor mij) nieuws van Nivea proberen vind ik altijd leuk. Ik begin met de Hydro Care shampoo.

DSC_0565

Nivea Hydro Care Shampoo

Deze shampoo zit in een mooie, slanke en strakke fles. De fles is doorzichtig en blauw en voor mij is de shampoo daardoor gelijk herkenbaar als een product van Nivea. Op de voorzijde van de fles staat kort wat informatie over het product, op de achterzijde staat meer informatie over deze shampoo.

DSC_0566

DSC_0567

Op de achterkant van de fles staat omschreven wat de shampoo exact doet. De Hydro Care belooft dat mijn haar intensief wordt gehydrateerd en na het wassen voelbaar zachter aanvoelt. Zonder mijn haar te verzwaren. Ik ben benieuwd!

Hoe voelt mijn haar na gebruik van de shampoo?

De Hydro Care shampoo is doorzichtig en ruikt erg aangenaam. De shampoo schuimt goed als ik ‘m aanbreng op nat haar, in tegenstelling tot andere (witte) shampoos van Nivea die ik eerder heb gebruikt. Ik weet dat shampoo niet per se hoeft te schuimen om zijn werk goed te kunnen doen, maar toch vind ik dat fijner. Na twee keer wassen en spoelen is mijn haar al heel zacht, zelfs zonder gebruik van de conditioner.

DSC_0562

Nivea Hydro Care Conditioner

Het volgende product, de Hydro Care conditioner van Nivea, zit ook in een blauwe fles, maar deze fles is niet doorzichtig en hij staat op zijn kop. Dat is meestal met conditioners, en dit product is mede daarom gelijk herkenbaar als conditioner. Op de voorkant van de fles staat kort omschreven waar het product voor dient en op de achterkant staat meer informatie.

DSC_0563

Deze conditioner hydrateert mijn haar zonder het te verzwaren en het verbetert ook de doorkambaarheid. Nu heb ik best vaak klitten in de punten van mijn haar, dus ik ben erg benieuwd naar dit product.

DSC_0564

Op de achterkant van de fles staat meer informatie over het product en hoe je de conditioner moet gebruiken. De conditioner belooft mijn haar diep te voeden zonder het te verzwaren, en het laat mijn haar zacht en soepel aanvoelen. Hiervoor moet ik de conditioner aanbrengen op nat gewassen haar, even inmasseren en daarna grondig uitspoelen.

Hoe voelt mijn haar na gebruik van de conditioner?

De conditioner is wit en een beetje dik, zoals ik conditioners vaker heb gezien. Het ruikt heel lekker. Ik heb de conditioner trouwens aangebracht in het onderste gedeelte van mijn haar en niet bij de haarwortels. Mijn haar wordt daar anders plat van. Ik heb de conditioner goed ingesmeerd en vervolgens even laten intrekken. Daarna goed uitgespoeld, wat erg makkelijk ging. Mijn haar voelde hierna weer een stuk zachter aan!

DSC_0588

Na het wassen + algehele indruk Hydro Care producten van Nivea

Na het wassen van mijn haar droogde ik het kort in een handdoek, ik bracht wat mousse van Nivea aan en daarna droogde ik mijn haar met de föhn. Normaal gebruik ik nog een serum voor ik mijn haar ga föhnen, maar om de Hydro Care producten goed te kunnen testen liet ik dat nu weg. Na het föhnen maakte ik het geheel af met een haarlak van Nivea.

DSC_0584

Ik heb de Hydro Care producten inmiddels een paar keer gebruikt (de shampoo vaker dan de conditioner, want conditioner hoef je niet zo vaak te gebruiken) en ik ben erg tevreden over deze producten. Mijn haar wordt zacht en glad, precies wat ik verwacht van zulke verzorgende producten.

Koop Nivea bij Drogistplein

Ben jij ook warm geworden van deze heerlijke producten van Nivea? Ik kan het me goed voorstellen. Je vindt de producten van Nivea in de drogist of online bij Drogistplein. Bij Drogistplein vind je een uitgebreid assortiment van Nivea. Zeker de moeite waard om even te gaan kijken dus. Bedankt voor het lezen en tot morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge