DSC_1038

Het einde van het jaar nadert en dan is het leuk om even kort terug te kijken naar de afgelopen tijd. Ik ben in 2014 bijvoorbeeld begonnen met bloggen, één van de leukste dingen die ik heb ondernomen. Ik laat je vandaag zien welke artikelen jullie het meest hebben gelezen op mijn blog. Met dank aan jullie!

01e9b4d114aaaae46015290a85597d2817a7a2ca90

1. Dol op geurstokjes

Eén van mijn eerste artikelen ging over mijn liefde voor geurstokjes. Blijkbaar delen jullie die liefde, want dit artikel is ontzettend goed bekeken en gelezen. Meer lezen?

IMG_1063

2. Mondverzorging CB12

Werkt die mondspoeling van CB12 nu wel of niet? Ik schreef er een hele tijd geleden over. Meer lezen?

DSC_0214

3. Kaarsenplateau van Blokker

Interieurartikelen vinden jullie leuk, merk ik. Dit kaarsenplateau, samengesteld met verschillende soorten en maten kaarsen, deelde ik met trots met jullie. Meer lezen?

DSC_0963

4. Hij is er: Infinity VG50BS crosstrainer

Sporten en sportief zijn is een interessant onderwerp. Jullie willen ook aan de slag, merk ik. Mijn artikel over onze nieuwe crosstrainer is vaak bekeken. Meer lezen?

IMG_1364

5. Hema geurstokjes Spring

Nóg een artikel over geurstokjes dat vaak is gelezen. Blijkbaar willen we het allemaal lekker hebben ruiken in huis! Meer lezen?

IMG_1310

6. Recept: appelflappen bakken

Net als ik houden jullie van bakken. Ik deelde een tijdje geleden een recept over het bakken van appelflappen. Op een hele snelle en simpele manier. Meer lezen?

Fabtas1

7. Mijn Fab. tas

Toen ik net begon met bloggen schreef ik een artikel over mijn nieuwe handtas van het merk Fab. Ik gebruik de tas niet vaak, maar het artikel wordt wel vaak gelezen. Meer lezen?

DSC_0954

8. Nieuw bed met IKEA Farglav

Ons bed was toe aan een restyling en dus kocht ik bij IKEA een nieuw dekbedovertrek en extra kussens. Ik vind ‘t nog steeds heel gezellig zo. Meer lezen?

DSC_0673

9. Wat er in mijn nachtkastje ligt

Een persoonlijk artikeltje over de inhoud van mijn nachtkastje. Veel lezers zijn geïnteresseerd in wat daar allemaal ligt, om zelf geïnspireerd te raken denk ik? Meer lezen?

IMG_0788

10. Trend in China: harige oksels

Een onverwacht artikel op de tiende plaats, namelijk over harige vrouwenoksels in China. Het was een trend! Meer lezen?

Leuk om te weten

Ik vind het leuk om te zien welke artikelen aanslaan en vaak gelezen worden. Er is niet echt één bepaalde lijn in te ontdekken en dat is leuk, want dat betekent dat jullie het waarderen dat ik over zulke afwisselende onderwerpen schrijf. En ik ga ervoor om in het nieuwe jaar weer net zulke gevarieerde artikelen te schrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge