IMG_1364

Wel vaker vertel ik hoe dol ik ben op geurstokjes. Ik heb er ooit zelfs een artikel aan gewijd. Vandaag heb ik weer een fijne geur voor je: Spring van Hema. Deze geurstokjes hebben een lekkere en frisse geur.

IMG_1365

Over de geurstokjes “Spring” van Hema

De geur zelf heet Spring, maar er staat ook Tea Cedar Lily op de verpakking. Dit zijn de geurnoten die in het geurwater verwerkt zitten. De verpakking ziet er verder enorm fris uit. Strak wel, maar toch gezellig en warm. Het afgesloten flesje staat rechtop in de verpakking en de stokjes zitten met een elastiekje bij elkaar gebonden.

IMG_1368

Omgeef je met de geur van lenteochtend. Op zich hebben we in oktober geen lenteochtenden, en hoewel de donkere dagen iets fijns hebben, is het toch wel lekker om even terug te denken aan groene blaadjes, jonge schaapjes en blauwe luchten. De tekst op de verpakking insinueert dat in ieder geval.

IMG_1369

Mooi vormgegeven flesje voor de geurstokjes

Het flesje met geurwater is ook wel mooi vormgegeven. Ronde vormen met een houten dopje, waar je de geurstokjes in steekt. De fles zelf is helemaal kaal, op de sticker met de naam van de geur na. Het geurwater zelf is doorzichtig, dus het ziet er heel fris en clean uit.

IMG_1370

Omgevallen, oeps…

Het is een behoorlijke fles in verhouding tot mijn hand: 100 ml om precies te zijn. Ik heb de geurstokjes na het fotograferen in de werkkamer van mijn vriend gezet, en na een paar dagen was de hele verdieping omgeven van deze lenteachtige geur. Ik vond de geur lekker, tot mijn vriend het flesje per ongeluk omgooide en er een hele krachtige geur vrij kwam, die niet meer wegtrok. Het was nu echt omgeven en vergeven van de Spring geur van Hema. Niet zo lekker. Ik was bijna blij toen het beetje geurwater dat nog in het flesje zat op was.

Mijn mening over Spring geurstokjes van Hema

De verpakking is mooi, de vorm van het flesje ook. De geur is op zich ook prima, maar nu ik hem teveel heb geroken, heb ik er wel genoeg van. Gelukkig was het flesje niet duur, ik geloof vijf euro.

De geurstokjes zijn vanzelfsprekend te koop bij Hema. In haar webshop verkoopt Hema ook geurstokjes, maar deze Spring geurstokjes worden daar niet verkocht. Ik bedenk mij nu dat deze lentegeur misschien alleen in het voorjaar te koop is. Maar dat is een gok.

1 Comment on Hema geurstokjes Spring

  1. Wat een leuke verpakking inderdaad! Ben erg benieuwd naar de geur.. kan me voorstellen dat als het is omgevallen dat het te overheersend word. Ik heb sinds kort een nieuwe geurverslaving erbij, namelijk waxmelts.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge