DSC_1417

Ik heb een lichtelijke handtassenverslaving. Het liefste draag ik grote, rechte tassen met een groot hengsel. Ik kan de tas dan goed dragen en er kan ook véél in! Ik heb pasgeleden weer een oude favoriet tevoorschijn getoverd: mijn zwarte handtas van WE.

DSC_1405

Ik heb deze tas al een aantal jaar. Minstens vier. Ik weet nog dat ik hem kocht bij WE in Amsterdam en dat een dame uit WE Den Bosch hem herkende toen ik in dat filiaal aan het winkelen was. Het is ook zo’n leuke tas!

DSC_1404

De tas trok mijn aandacht omdat hij zwart is, maar ook mooi recht. En groot. Ik houd daarvan.  Ik kan gemakkelijk papieren in de tas opbergen, zonder dat ze gaan kreukelen of dubbel slaan. De handvatten zijn lekker groot, zodat ik de tas zelfs over mijn schouder gemakkelijk kan dragen. Dat hij van leer is, is ook een pluspunt. Ik kan er dan met een gerust hart mee door de regen lopen. Wel inspuiten natuurlijk.

DSC_1408

Bovendien zitten er een aantal vakken in de tas. Zo kan ik papieren organiseren, maar ook make-up, andere kleine spulletjes en mijn telefoon. Het middelste vak heeft een rits, de andere vakken niet. Dat is misschien een nadeel, maar ik vind het niet erg. De tas is groot en diep genoeg om waardevolle spullen alsnog veilig te kunnen opbergen zonder rits. Bovendien gooi ik er nu zo van alles in (zoals sleutels en zo). Geen gehannes met ritsen.

DSC_1411

Ja, ik ben nog steeds blij met deze tas! Hij gaat de komende weken weer vaak met mij mee naar buiten.

DSC_1416

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge