DSC_1458

Er doen op internet verschillende tags de ronde, en ik heb een hele leuke variant gevonden: de Mijn Alfabet-tag. Kijk je mee naar mijn persoonlijke ABC?

IMAG2607

Age: Ik ben nu nog 25, maar over een aantal dagen ben ik jarig en dan word ik 26. Vroeger klonk dat altijd zo oud, maar nu ik er zelf ben, valt het heus mee!

IMG_1519

Best friend: Sjoerd, mijn vriend. Hij is mijn lief, maar ook mijn allerbeste vriend.

Chore you hate: Eh, dat zijn er wel een paar hoor. Bijvoorbeeld in één keer het hele huis stofzuigen, én sokken bij elkaar zoeken na het wassen. Ik heb roze met bloemetjes, maar die van mijn vriend zijn allemaal zwart of donkerblauw. En da’s lastig paren maken!

Dreamhouse: Het liefste zou ik vrijstaand wonen. Geen last van buren, en je hoeft met niemand rekening te houden. Maar met alles wat we nu hebben ben ik ook heel erg blij. Niet iedereen kan op zijn 25e in zo’n mooi huis wonen als dat van ons.

Essential start of your day: Het klinkt niet romantisch, maar: mijn lenzen in doen. Anders zie ik zo weinig.

Favorite color: Voor in huis: wit, zwart of grijs.

Gold or silver: Zilver! Ik vind goud niet zo mooi. Geef mij maar zilver. Dat past ook overal goed bij.

Height: Ik geloof 1,75 cm. Ongeveer.

Instruments I play: Vroeger blokfluit, nu niets.

Job title (most recent): Traffic Manager bij een communicatiebureau, da’s eigenlijk een duur woord voor inkoper en planner.

IMG_5357

Kids: Op dit moment voelen onze poezen Mus en Mees echt als kindjes en daar heb ik voorlopig genoeg aan.

Life is incomplete without: Sjoerd, Mus, Mees, muziek, internet en kletsen met mijn familie.

Music that you always listen to: Bij mij staat de hele dag door 3FM aan. Het gros wat daar wordt gedraaid vind ik wel leuk. Als ik echt een artiest moet noemen, dan kies ik nu voor Ed Sheeran.

Nickname: Suus of Suz.

Overnight hospital stays: Toen ik klein was en veel moest hoesten, verwees de dokter mij te laat naar het ziekenhuis. Uiteindelijk mocht ik toch, en toen bleek dat ik een gigantische longontsteking had (ik geloof zelfs beide longen). Dus toen heb ik wel een tijdje in het ziekenhuis gelegen.

Phobias or fears: Ik ben bang dat er iemand dood gaat van wie ik veel houd.

Quote from a movie: Geen film, maar een serie: ‘Surprise motherfucker’, door Doakes uit Dexter. Mijn vriend en ik lachen er regelmatig om.

Reason to smile: Dat zijn er maar genoeg! Mus en Mees in hun gekke buien, Sjoerd met zijn geheimen waar ik toch wel achter kom, ons eigen huisje en dat ik gewoon heel gelukkig ben!

Siblings: Mijn bro Joost! Hij is iets jonger dan ik, maar voor mij blijft hij altijd dat kleine kereltje op zijn blauwe speelgoedtractor.

Time you wake up: Normaal gesproken om 6.45 uur, in het weekend wat later.

Underwear: Dat weet Sjoerd al en dat is genoeg 😉

Very important date this year: Dat was 6 juli, toen Sjoerd en ik drie jaar samen waren!

Worst habit: Ik ben snel geïrriteerd. Maar dat waait gelukkig ook wel weer over.

X-ray’s you have had done: Maar genoeg, ten tijde van mijn longontsteking. Ik weet nog dat ik tegen zo’n koude plaat aan moest gaan staan met mijn blote borst. Bibber.

IMG_2236

Yummy food you make: Geef mij een idee en ik maak er wat van. Ik heb best een goede feeling met eten koken, ik doe ook heel veel op gevoel en het smaakt eigenlijk altijd wel goed!

Zoo animal: Is de kinderboerderij ook goed? Ik vind geitjes en schapen namelijk het allerleukste hihi.

Ik vond het erg leuk om deze tag in te vullen! Neem hem gerust over. Fijne dag!

2 Comments on Tag: Mijn Alfabet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge