DSC_1185

Iedere dag maak je keuzes. Ik ook. Je slaat de ene keer linksaf, de andere keer rechtsaf. Je doet de ene keer iets zus, en de andere keer iets zo. Keuzes brengen je waar je nu bent. Keuzes brengen mij waar ik nu ben. Ik vertel je hoe ik hier ben beland en hoe het had kunnen zijn. Klinkt heel zweverig, is het niet! Lees je mee?

  • Mijn ouders komen uit (de buurt van) de Randstad en zijn vanwege het werk van mijn vader in Noord-Brabant gaan wonen. Hierdoor ben ik in Brabant opgegroeid.
  • Als mijn ouders die keuze niet hadden gemaakt, dan had mijn vader niet gewerkt waar hij nu werkt en had ik vanaf mijn zestiende geen ongelooflijk leuke vakantie- en zaterdagbaan gehad.
  • Wanneer mijn vader niet had gewerkt waar hij nu werkt, dan had ik ook nooit naar een stage gezocht vlakbij hem in de buurt. En dan was ik nooit het reclamebureau tegengekomen waar ik tijdens mijn uiteindelijke stage mijn eerste kennis en ervaring van de reclamewereld heb opgedaan.
  • Wanneer ik er niet voor had gekozen om een opleiding voor managementassistent te gaan volgen, met daarbij dus die stage bij een reclamebureau, dan was ik waarschijnlijk nooit Traffic Manger (inkoper en planner) bij een communicatiebureau geworden.
  • Als ik niet bij dat communicatiebureau was gaan werken, dan had ik mijn liefste Sjoerd nooit ontmoet. Mijn werk en zijn werk zaten in hetzelfde gebouw en zo hebben wij elkaar leren kennen.
  • Doordat de huizen in Breda vreselijk duur zijn, zijn mijn vriend en ik na ons korte appartementenavontuur in Breda, in Etten-Leur gaan kijken naar een huis. En dat is een hele goede keuze geweest, we zijn hier uiteindelijk super gelukkig. Als Breda niet zo duur was, woonden we nu wellicht nog in Breda.

DSC_1041

Het is apart hoe het leven kan lopen, als je er zo over na gaat denken! Als mijn ouders andere keuzes hadden gemaakt, dan was ik nooit in Noord-Brabant opgegroeid en had ik Sjoerd, zijn familie en andere lieve mensen hier om mij heen nooit leren kennen. Heel gek! Gelukkig is het allemaal gegaan op de manier zoals het gelopen is (uiteraard) en daar ben ik heel erg blij mee en trots op. En daar gaat het om! Happy Sunday!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge