DSC_1454

Ik hoorde zoveel goeds over de miracle gels van Sally Hansen, dat ik niet achter kon blijven om een kleurtje aan mijn nagellakcollectie toe te voegen. Ik koos voor een miracle gel in kleur 480: Wine Stock. Mooi donkerrood. Klik verder voor mijn review.

DSC_1444

Uitstraling

De kleur van de nagellak ziet er – vanuit het flesje – mooi uit. Diep, donkerrood. Het flesje zelf ziet er enorm sjiek uit: ronde vormen en een mooie zwarte dop. Op de dop staat de tekst ‘no light’. Want dat is het voordeel van de miracle gel: je hebt geen UV-lamp nodig om de lak uit te laten harden! Iets wat voorheen wel nodig was bij de nagellak van Sally Hansen.

DSC_1446

Kleur

De kleur is ontzettend mooi. Kleur 480 met de toepasselijke naam Wine Stock. De kleur heeft inderdaad enorm veel weg van rode wijn.

DSC_1455

Inhoud

Het flesje is vrij groot en zit bomvol dikke nagellak. In het flesje zit maar liefst 14,7 ml nagellak. Het kwastje is lekker breed, zodat je in één streek de nagel kunt bedekken.

DSC_1451

Lakken en drogen

Tijd voor de test. En wat lakt ‘ie fijn! Het kwastje is erg breed en neemt veel nagellak op. Na één laagje dekt hij eigenlijk al voldoende, maar volgens het stappenplan heb je twee laagjes nodig. Het eerste laagje is vrij snel droog, en het tweede laagje kan er dus snel op. Ook dit laagje lakt prima. Hier en daar wat stroperig, maar dat zie ik uiteindelijk niet terug in de lak op mijn nagels. Na een kwartiertje merk ik dat de beide laagjes al vrij goed opgedroogd zijn, maar na een minuut of veertig is de lak pas echt goed uitgehard.

Eigenlijk moet ik nu ook nog een Sally Hansen top coat aanbrengen over de lak, om het helemaal af te maken. Maar ik vind de lakjes behoorlijk duur en ik heb gelezen dat de nagellak een beetje afgeeft tijdens het aanbrengen van de top coat. De top coat wordt daar een beetje troebel van. En dat vind ik zonde voor die prijs. Daarom voor mij geen Sally Hansen top coat.

DSC_1449

Conclusie

Het resultaat is mooi. Hoewel ik niet helemaal flabbergasted ben, ben ik toch blij met mijn aankoop. De kleur heeft voor mij veel weg van een rode lak van Rimmel en de glans valt ook wel mee, maar ik kan niet helemaal juist oordelen, omdat ik de speciale top coat niet heb gebruikt. Ik heb in ieder geval mooie, donkerrode nagels. En dat staat erg sjiek.

Verkooppunten

De nagellak van Sally Hansen is onder andere te koop bij bol.com en kost € 11,99 per flesje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge