IMG_0321

Ik heb al een tijdje een heel leuk kookboekje in mijn collectie, namelijk Uit ‘n glaasje. In dit boekje staan veertig recepten van feestelijke hapjes die je heel gemakkelijk kunt maken en die je, de titel van het boekje zegt het al, in een glaasje kunt presenteren. Dit receptenboekje staat bomvol geschikte hapjes voor de feestdagen en daarom staat hij vandaag op mijn blog!

IMG_0314

Ik kocht het boekje ooit in een kookwinkel in België, maar tegenwoordig zie ik deze boekjes ook in de Nederlandse (kook)winkels liggen. Deze kleine boekjes beslaan een hele serie met verschillende receptjes in allerlei vormen – een ander boekje is bijvoorbeeld Amuses & Mini-hapjes – maar dit boekje vind ik toch wel het leukste. Helemaal nu de feestdagen voor de deur staan!

IMG_0315

De receptjes in dit boekje zijn heel klein en simpel, waardoor ze gemakkelijk zelf te maken zijn. Het kost weinig moeite en toch krijg je zulke leuke hapjes!

IMG_0318

IMG_9772

De zalmhapjes heb ik een keertje gemaakt voor een verjaardag. De amuseglaasjes kocht ik in een kookwinkel. Ziet er heel leuk uit zo, toch? Ik hoop dat ik je hiermee heb kunnen inspireren om iets leuks te maken voor de feestdagen. Dit kookboekje is te koop bij verschillende kookwinkels en volgens mij ook bij Xenos. Fijne dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge