DSC_0130

Van oorsprong houden mijn vriend en ik van zwart, wit en grijs in ons interieur. Onze bank is donker met een mengeling van die kleuren, dus die past wat dat betreft helemaal bij dat idee. Toch vond ik onze bank iets te strak en te donker, dat ik er wat kussens in heb gelegd. 

DSC_0128

De kussens, die van Riverdale zijn en van IKEA, fleuren onze bank zo toch wat op. Het zal Mees allemaal een worst zijn (komt ze nu alweer met die camera?!), maar dat maakt mij helemaal niks uit.

DSC_0129

DSC_0132

Dit kussen vind ik heel leuk, hij komt van IKEA. Het eigenaardige aan kussens van IKEA vind ik dat ze nooit kreukelen en je schudt ze zo weer terug in vorm als je er op hebt gezeten! En het kussen was ook spotgoedkoop. Ik blijf fan van IKEA.

DSC_0133

Omdat ik een theeleut ben, kon dit kussen natuurlijk niet ontbreken op onze bank. Mees is er ook fan van, soms ligt het kussen plat en dan gaat hij er op slapen.

DSC_0135

Sit down and relax: gewoon omdat het heel uitnodigend is! En het werkt: alle visite neemt plaats op de bank. Gezellig!

DSC_0138

Het leuke van Riverdale is dat ze de betekenis van woorden uitschrijven op accessoires. In dit geval de betekenis van het woord Love: to have strong feelings of liking a friend or person in your family, or to like another adult very much and be romantically attracted to them. Lovable: having qualities which make a person easy to love. Ah, lief hoor.

DSC_0590

Mus is ook fan van het kussen met de theepot. De plaid die over de bank hangt vind ik trouwens niet echt je-van-het, maar in dit artikel lees je waarom wij een deken over de bank hebben hangen.

DSC_0131

Fijne zondag, rustig aan hè!

4 Comments on Interieurdesign – kussens op de bank

  1. Een rustig interieur met een aantal bijzondere kleurrijke schilderijen vind ik fantastisch!
    Bijvoorbeeld een schilderij van kunstenaar Anita Ammerlaan, dat maakt je interieur echt uniek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge