DSC_0579

Ben jij nog op zoek naar een last minute kerstcadeau om onder de boom te leggen? Dan heb ik een leuke tip voor je! Dit cadeau heeft iets weg van een kerstbal, maar er is meer! Kijk mee naar mijn cadeautip!

DSC_0577

De kerstbal, die je kunt open maken, bevat namelijk drie mini cadeautjes: een Nivea Soft crème voor de droge huid, een Labello Hydro Care lipbalsem en een mini Nivea douchegel. Een heerlijk cadeautje dus.

DSC_0572

DSC_0574

Nivea Soft Moisturizing Cream

De crème van Nivea, ook wel de moisturizing cream genoemd, is een crème die je kunt gebruiken voor de droge huid. Waar dan ook. Op je handen, op je ellebogen of in je gezicht. De crème zit in een plat doosje met een draaidekseltje en je neemt hem daardoor makkelijk mee in je tas of broekzak.

DSC_0576

Labello Hydro Care

Labello kennen we allemaal wel, alleen is deze variant een Hydro Care. Voor extra verzorging dus. Ik heb ‘m een paar keer gebruikt en hij ruikt, voelt en werkt voor mijn gevoel hetzelfde als de gewone, donkerblauwe Labello, maar hij is daardoor niet minder fijn!

DSC_0582

DSC_0575

Nivea Creme Soft Shower Cream

De douchecrème van Nivea zit in een klein flesje, ter grootte van een reisverpakking. Hierdoor past hij net in de kerstbal! De geur is lekker en hij maakt de huid lekker zacht.

Mannenballen

Er is gelukkig ook een geschenk kerstbal voor mannen te koop, dus als jij nog een kleinigheidje voor je vriend of vader zoekt, dan heb ik je hopelijk nu een goed idee voorgeschoteld. De mannen kerstbal is overigens blauw en gevuld met producten speciaal voor de man.

Waar koop je de mini treats kerstbal?

De kerstballen zijn te koop bij de drogist voor de adviesprijs van € 4,99, maar ik zag ze ook op internet (op = op). Handig voor als je geen zin hebt om in de regen te gaan winkelen 🙂 Tot morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge