Fabtas1

Ik ben blij, want ik heb een nieuwe tas! Ik had al genoeg tassen hoor. Maar als vrouw kun je er gewoon nooit genoeg hebben. Mijn nieuwste exemplaar is een big shopper van Fab. (hoewel ze hem zelf “Bag Small” noemen), die ik heb gekregen bij een abonnement op Grazia in samenwerking met Net5. Kijk je mee?

De tas is vrij groot van formaat, dus je kunt er lekker veel in kwijt. Daar houd ik van. Het handvat is kort, dus je kunt de tas het beste aan je arm dragen in plaats van over je schouder. Het handvat is met grove ringen bevestigd aan de tas. Aan één van de ringen hangt een hartje met luipaardprint. Dit hartje is echt iets van Fab.

Fabtas3

Ik kreeg de tas dus bij een abonnement op Grazia, maar ik heb hem besteld via Net5. Bekijk hier meer informatie over deze actie. Ik heb een paar uitgaven van Grazia bij de tas gelegd, om het formaat goed te laten zien. Lekker grote tas dus; de Grazia of andere magazines en papieren passen er gemakkelijk in.

Fabtas2

Aan de voorzijde van de tas staat in een subtiel glansje het logo van Fab. Dat kreeg ik helaas niet goed op de foto. Ook zit er een ritsje aan de voorkant, maar als je deze opent zit er geen vakje achter. Het is gewoon een rits voor de sier dus. Ook in de rits is subtiel het logo van Fab. verwerkt. De achterkant van de tas is gewoon glad.

Fabtas4

Wanneer je de tas opent, straalt een felroze binnenkant je tegemoet. De tas bestaat uit één groot vak met aan de ene kant een klein vakje met ritsje, handig voor je lipgloss of spiegel. Die kun je dan snel en gemakkelijk pakken. Onder dit vakje zit een label met subtiel het logo van Net5 erin verwerkt. Aan de andere kant van de binnenkant zitten wat vakjes waar je je telefoon in kunt bewaren. Ik vind zo’n vakje ook altijd handig om cadeaubonnen in te bewaren, of een pakje kauwgom.

Fabtas5 Fabtas6

Niet te vergeten: in één van de kleine binnenvakjes zit een kaartje met de tip om de tas regelmatig in te spuiten. Op die manier beleef je er lekker lang plezier van. Ik spuit mijn leren tassen eigenlijk altijd automatisch in, maar het is goed dat er zo’n briefje bij zit.

Fabtas7

Het enige nadeel van de tas lijkt mij dat er geen extra vakken in de tas zijn, waardoor je al je spullen in één groot vak gooit en je misschien soms goed moet graaien om je elastiekje of Labello te vinden.

Je krijgt de tas bij een tijdschriftenabonnement via Net5 (let op OP=OP bekijk hier de actie), maar je kunt hem ook los kopen via de webshop van Fab. De link naar de webshop van Fab. vind je hier.

Fabtas8

Poes Mus heeft de tas en Grazia gelukkig goedgekeurd.

2 Comments on Mijn Fab. tas

  1. Leuke tas Suzanne! Ook ik had regelmatig het “probleem” van “een te grote tas waarin ik niks kon terugvinden”! Ik heb dat opgelost door een “tas in tas” oftewel “bag in bag” te kopen. Nu ben ik nooit meer iets kwijt, alles heeft z’n vaste plekje! Misschien ook iets voor jou?

    • O, dat klinkt inderdaad wel handig! Dat is wel een idee. Of gewoon niet zoveel meenemen elke keer hihi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge