Etos mascarareview 20

Hoi! Ik was laatst bij de kapper – de laatste keer voordat ik ga trouwen – en hij stelde mij voor om mijn haar eens te gaan verven. Sowieso wilde ik dat niet vlak voor ik ga trouwen regelen (sta ik straks onherkenbaar op mijn trouwfoto’s), maar buiten dat weet ik niet of ik überhaupt mijn haar wel zou willen laten verven.

Blonde strepen

Ik heb een aantal jaar geleden (zeg maar gerust 10 jaar geleden of langer) high lights in mijn haar gehad. Drie strepen links en drie strepen rechts – ja, zo zette je in die tijd high lights. Ik was enorm hip. En het stond wel lekker zomers, maar ja, die uitgroei he.

Want dat lijkt mij het grote nadeel aan het verven van mijn haar: ik moet vanaf dan erg regelmatig naar de kapper om de boel te laten bijwerken. En juist het feit dat ik nu kan gaan wanneer het mij uitkomt (elke drie maanden), vind ik wel fijn. Mijn kapper probeerde mij nog te overtuigen met de woorden: ‘het kan altijd mooier’, maar daar trapte ik vooralsnog niet in.

DSC_0302

Puur natuur

Want: kan het altijd mooier? Ik ben eigenlijk wel heel blij met mijn natuurlijke haarkleur. Koperblond. Het ligt tussen rood en blond in en in de zomer kleurt het een stuk lichter dankzij de zon. Ideaal toch?

Bovendien las ik dat koperblond dé trend is voor aankomende zomer. Ik loop dus gewoon vooruit op de trends.

Maar, ik ben ook wel benieuwd hoe het kan worden als ik de kapper zijn gang laat gaan. Ik weet niet eens wat voor kleuren hij in gedachten heeft trouwens, maar ik denk iets met blond. Donker haar staat mij volgens mij niet. Dilemma’s….

Heb jij ervaring met het (laten) verven van je haar?

1 Comment on Haar verven?

  1. Ik heb er pas blonde plukjes in laten zetten. Maar ik snap je gevoel wel hoor, ik zou het denk ik ook niet zo vlak voor mijn bruiloft doen. Na de bruiloft kan je lekker losgaan wat betreft het verven van je haren 😉
    saskia plaatste onlangs… Kind en mobiele telefoonMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge